Hosta Torrent Nasıl İndirilir?
-
Hacılar bizim yurt iyice işin b.kunu çıkardı. Yurda netsafe kurmuşlar her haltı engelliyor. Adam akıllı indirme yapmayı bırak nette gezemiyoruz. Bu yokkken 1.5-1.7 mb/sn hızla indirme yapabiliyorduk. Şimdi mediafire ı filan kapamışlar bi tane film indirip izleyemedim.
Şimdi asıl konuya geleyim. Benim hostable.com dan aldığım bi sınırsız host var. Daha önce torrific.com dan yaptığım gibi (şimdi site kapanmış) bu hosta torrent indirmek istiyorum. Bana bi yardımcı olun. Script kurmadan filan çok anlamam ama kurmam gerekirse öğrenirim sorun olmaz. En kolay bu hosta torrent nasıl indiririm ?
-
sınırsız host olabilir fakat firmanın sözleşmesinde geçer. hiç bir firma sattığı webhosting paketinin dosya barındırılması için vs.. kullanılacagına izin verecegini sanmıyorum. kaldiki leach scriptleri cogu hostingte yasak. bu arada denerken bile hostunda önemli bişi varsa yedek al. kurallarının ihlal ettiginde hostable sorgusuz sualsiz paketi iptal edebiliyor (başıma geldi)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------sınırsız host olabilir fakat firmanın sözleşmesinde geçer. hiç bir firma sattığı webhosting paketinin dosya barındırılması için vs.. kullanılacagına izin verecegini sanmıyorum. kaldiki leach scriptleri cogu hostingte yasak. bu arada denerken bile hostunda önemli bişi varsa yedek al. kurallarının ihlal ettiginde hostable sorgusuz sualsiz paketi iptal edebiliyor (başıma geldi)
-----------------------------hocam sadece kendim kullanmayı düşünüyorum. hostable olmaya bilir başka hostiglerde yapabilirim zaten aylık 10 gb bile harcamam. Ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum
-
kukunku bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------sınırsız host olabilir fakat firmanın sözleşmesinde geçer. hiç bir firma sattığı webhosting paketinin dosya barındırılması için vs.. kullanılacagına izin verecegini sanmıyorum. kaldiki leach scriptleri cogu hostingte yasak. bu arada denerken bile hostunda önemli bişi varsa yedek al. kurallarının ihlal ettiginde hostable sorgusuz sualsiz paketi iptal edebiliyor (başıma geldi)
-----------------------------hocam sadece kendim kullanmayı düşünüyorum. hostable olmaya bilir başka hostiglerde yapabilirim zaten aylık 10 gb bile harcamam. Ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum
-----------------------------
Madem çok indirme yapmıyorsun aylık 10 dolara falan bi seedbox kirala. Host şirketleri izin vermiyor bu tür şeylere.. Yakalarsa banlar :]