folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hosta Torrent Nasıl İndirilir?

Hosta Torrent Nasıl İndirilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Hacılar bizim yurt iyice işin b.kunu çıkardı. Yurda netsafe kurmuşlar her haltı engelliyor. Adam akıllı indirme yapmayı bırak nette gezemiyoruz. Bu yokkken 1.5-1.7 mb/sn hızla indirme yapabiliyorduk. Şimdi mediafire ı filan kapamışlar bi tane film indirip izleyemedim.

Şimdi asıl konuya geleyim. Benim hostable.com dan aldığım bi sınırsız host var. Daha önce torrific.com dan yaptığım gibi (şimdi site kapanmış) bu hosta torrent indirmek istiyorum. Bana bi yardımcı olun. Script kurmadan filan çok anlamam ama kurmam gerekirse öğrenirim sorun olmaz. En kolay bu hosta torrent nasıl indiririm ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sınırsız host olabilir fakat firmanın sözleşmesinde geçer. hiç bir firma sattığı webhosting paketinin dosya barındırılması için vs.. kullanılacagına izin verecegini sanmıyorum. kaldiki leach scriptleri cogu hostingte yasak. bu arada denerken bile hostunda önemli bişi varsa yedek al. kurallarının ihlal ettiginde hostable sorgusuz sualsiz paketi iptal edebiliyor (başıma geldi)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

sınırsız host olabilir fakat firmanın sözleşmesinde geçer. hiç bir firma sattığı webhosting paketinin dosya barındırılması için vs.. kullanılacagına izin verecegini sanmıyorum. kaldiki leach scriptleri cogu hostingte yasak. bu arada denerken bile hostunda önemli bişi varsa yedek al. kurallarının ihlal ettiginde hostable sorgusuz sualsiz paketi iptal edebiliyor (başıma geldi)

hocam sadece kendim kullanmayı düşünüyorum. hostable olmaya bilir başka hostiglerde  yapabilirim zaten aylık 10 gb bile harcamam. Ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    kukunku bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

hocam sadece kendim kullanmayı düşünüyorum. hostable olmaya bilir başka hostiglerde yapabilirim zaten aylık 10 gb bile harcamam. Ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum

Madem çok indirme yapmıyorsun aylık 10 dolara falan bi seedbox kirala. Host şirketleri izin vermiyor bu tür şeylere.. Yakalarsa banlar :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 4