Hostçulukta İyi Para Var Mı
-
beyler hostçulukta bildiğim kadar ii para var.
bu dogru mu.univden sonra hostinge girmei dusunuorum :)
-
ya hajım git ne okuduysan o işi yap herkeş host çu oldu ha bu arada para falan yok
-
ic3 sende ilgimi çeken bir şey oldu msn konuşuyoruz ama bune hız habıre konu açıyon vallahı helal olsun gunde3-4 tane ayda 90-120 arası bır şey eder
Ayrıca soruna cevap vereyım hostta ıyı para var doğrudur ama işini sıkı yaparsan aylık 10-15 bin ytl(10-15 milyar tl) alabilme ihtimalın yüksek buda şirketlere host sattınmı manyak para var yeter kı müşterinle ilgilen...
-
aga ben bilg muhendisliği okumayı planladığım için alaklı bir meslek diye dusnuorum
-
askeriyede okumayı planlıyosan sölim alakan olmayacak bilgisayar mühendisliğiyle sen yönetici çıkacaksın her halükarda
-
Herkes hostçu oldu wlla. Adamlar 100$ a dedicated veriyolar. Eğer adam gibi yapacaksan ilk önce büyük bi kaç siteyi sunucuna alıp isim yapman gerekiyo bnce...
-
marka olaiblirsen çok para war olamassan parayı bırak öyle bi batarsınki kendini toplayamazsın
-
ir2 bunu yazdı:
marka olaiblirsen çok para war olamassan parayı bırak öyle bi batarsınki kendini toplayamazsın
Bknz: www.xhedia.com Bknz: İr2 den aldıgımız :D Almayın olm batıyonuz siz battıkça ir2 kazanıyor :D:D
-
VALLA ONU BUNU BİLMEM AMA HOSTTA PARA YOK ONU BİLİYORUM AMA WEB MASTERLİKTE VAR ÇÜNKİ BİR ARKADAŞIM SİTE YAPIP SATIYOR PARAYA PARA DEMİYOR EN SON YAPTIGI SİTEYİDE 1.5 MİLYARA SATTI
-
aga askeri liseyle baglantım kopmuş vaziyette nerdeyse.
yaptığımız super tahribat logosu sayesinde :D
ben ufaktan başlıyorum yani resellerla :D