Hostel Tarzı Film Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sa müridler..hostel,testere,kill bill,7 gün, işkence filmlerini izledim.bildiğiniz başka film var mı bu tarzda..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

I SEE THE DEVIL -- şeytanı gördüm en yeni film bu

Snuff 102 -- miden kaldırırmı bilemem

neyse bende konuyu takibe alayım bari, ayrıca forumda 25 adet korku filminin torrent bağlantısının olduğu bir konu vardı oraya bak istersen..

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Birde şu filme bakın bugün izledim Midnight.FM.2010 harika film.Gene Kore sinemasından kendine has senaryosu olup harika bir film.Kalbim durcaktı izlerken.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmleri-Birbirinden-Kaliteli-25-Tane-Yapim-Torrent-134101/

hacı ben korku filminden cok kesmeli biçmeli bişiler arıyorum orda korku filmi var..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Dişi
    Train var kanlı bi film

Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

dyrnade bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmleri-Birbirinden-Kaliteli-25-Tane-Yapim-Torrent-134101/

hacı ben korku filminden cok kesmeli biçmeli bişiler arıyorum orda korku filmi var..

Filmleri izlemen lazım bi kesmeli biçmeli yarısı zaten bende gore slasher tarzı seviyorum.

Snuff 102 -  gerçek işkence sahneleri

Face of Deaths -  gerçek idam kaza adam öldürme ölüm sahneleri var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    nokta

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

öyle filmler söyleyinki korkalım hacılar ya . bir tane doğru düzgün korku filmi izleyemedim . korku filmi diye izleyipte etkisinde kalamadığım bi sürü film izledim . kanlı fila olmasın mümkünse . perili cinli cart curt anliycagınız korku olsun yaw . takipteyim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

öyle filmler söyleyinki korkalım hacılar ya . bir tane doğru düzgün korku filmi izleyemedim . korku filmi diye izleyipte etkisinde kalamadığım bi sürü film izledim . kanlı fila olmasın mümkünse . perili cinli cart curt anliycagınız korku olsun yaw . takipteyim 

Sana dün o bahsettiğim filmi hatırlasam tam senlikte :D Heleki bende korktum düşün tek korktuğum film bugüne kadar huauha

Toplam Hit: 2921 Toplam Mesaj: 10