Hostel Tarzı Film Arıyorum
-
sa müridler..hostel,testere,kill bill,7 gün, işkence filmlerini izledim.bildiğiniz başka film var mı bu tarzda..
-
I SEE THE DEVIL -- şeytanı gördüm en yeni film bu
Snuff 102 -- miden kaldırırmı bilemem
neyse bende konuyu takibe alayım bari, ayrıca forumda 25 adet korku filminin torrent bağlantısının olduğu bir konu vardı oraya bak istersen..
-
-
Birde şu filme bakın bugün izledim Midnight.FM.2010 harika film.Gene Kore sinemasından kendine has senaryosu olup harika bir film.Kalbim durcaktı izlerken.
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmleri-Birbirinden-Kaliteli-25-Tane-Yapim-Torrent-134101/
-----------------------------hacı ben korku filminden cok kesmeli biçmeli bişiler arıyorum orda korku filmi var..
-
Train var kanlı bi film
-
Ekerci bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmleri-Birbirinden-Kaliteli-25-Tane-Yapim-Torrent-134101/
-----------------------------hacı ben korku filminden cok kesmeli biçmeli bişiler arıyorum orda korku filmi var..
-----------------------------Filmleri izlemen lazım bi kesmeli biçmeli yarısı zaten bende gore slasher tarzı seviyorum.
Snuff 102 - gerçek işkence sahneleri
Face of Deaths - gerçek idam kaza adam öldürme ölüm sahneleri var.
-
nokta
-
öyle filmler söyleyinki korkalım hacılar ya . bir tane doğru düzgün korku filmi izleyemedim . korku filmi diye izleyipte etkisinde kalamadığım bi sürü film izledim . kanlı fila olmasın mümkünse . perili cinli cart curt anliycagınız korku olsun yaw . takipteyim
-
tosun bunu yazdı:
öyle filmler söyleyinki korkalım hacılar ya . bir tane doğru düzgün korku filmi izleyemedim . korku filmi diye izleyipte etkisinde kalamadığım bi sürü film izledim . kanlı fila olmasın mümkünse . perili cinli cart curt anliycagınız korku olsun yaw . takipteyim
-----------------------------Sana dün o bahsettiğim filmi hatırlasam tam senlikte :D Heleki bende korktum düşün tek korktuğum film bugüne kadar huauha