Hostgator Bana İyice Kafayı Yediricek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kimlikle kartın fotosunu çekip yolladım aldık diye mail atmışlardı hala hesap açılmadı budefada başka bir mail atmışlar budefa ne arıza çıkarmışlar bi yardımcı olurmusunuz

Hello,

Thank you for responding to the verification request. We appreciate you taking the time to do so.

However, it has come to our attention that the name on your account may have come through incomplete or misspelled. Before we can activate your account we will need to update the name to reflect the one who is responsible for this account. Please reply to this ticket with the name of that person.

Because the credit card used is a virtual card(for electronic/Internet use only), we would like to request a screen shot of the card's account management page showing the last four digits of the card number and your name. If the last four digits of the card number are not available, then please make sure the name and the transaction are visible. Feel free to block out all numbers except for the last four digits. Lastly, please ensure the URL bar is included in your screen shot.

You can obtain a screen shot by logging into your credit card's website and viewing your account information. Your name and the last four digits of the card's number must be visible. Take the screen shot by pressing the PrtScn (print screen) key on your keyboard, then open Paint (or another image editing program) and press Ctrl-V to paste it; then save it as a jpg file. You can cover any personal information in Paint.

If the online statement is not available, then we can accept any of the following:
    -An ATM receipt showing your name (if available) and the last four digits of your card number
    -A printed statement from the bank showing your name and the last four digits of your card number
    -A printed statement from your bank showing your name and the billing transaction confirming the payment authorization from Hostgator
    -A receipt for the purchase of the card (If it\'s prepaid) showing the last four digits of the card number
    -A receipt for adding funds to the card showing your name and the last four digits of your card number

We apologize for the extra security steps, but we wish to ensure the security of the card holder as well as protect ourselves from fraudulent activity. Please provide us with the above information at your earliest convenience.

It appears that your order came through with an incomplete address. In order to activate your account, please fill out the following:

Building number
    Street name
    City name
    Zip Code
    State
    Country
    Phone number

If you need anything please feel free to contact us.

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca türk firmalarını yasinden ibaretmi sanıyorsunuz

adam akıllı firmalardan alın dilini bilmezsin dinini bilmezsin soyunu bilmezsin :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

hesabında kayıtlı olan isimle gönderdiğin belgedeki isim arasında fark varmış

ödeme yaptığın bankanın online işlemlerinden sanal kart hesap hareketlerine gir, 

ad soyad para transferi işlemi ve kartın son 4 hanesi görünecek şekilde screenshot al, kalanları sansürleyebilirsin.

tabi bu ad bu adamların sisteminde kayıtlı olan kişi adıyla aynı olsun. bunu bize gönder diyor.

sonra printscreen nasıl yapılır onu anlatmış.

aynı zamanda siparişinle alakalı adres bilgilerinde eksiklik varmış, şunları doldur diyor:

Building number
    Street name
    City name
    Zip Code
    State
    Country
    Phone number

muaythaist tarafından 19/Tem/14 15:41 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacım hostgatorda türk çalışan elemanlar da var cevapları türkçe yolla ki türk eleman yardımcı olsun

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türkçe bilen biri baksın diye mail attım bakalım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

kusura bakma tr'ye çevirmedim ancak sana benden şiddetlel tavsiye ben iki defa hostgator'dan hosting almıştım. her ikisindede pişman oldum. benden tavsiye hemen kaç o firmadan.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben gayet memnunum hostgatordan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan ben bu hostgratorun harbi harbi taaamınakoyum olm domaine bir who is çektim telefon numaram gözüküyor doğru bilgi girdik hatamı ettik amk kişisel telefon numarasını oraya niye koyarsın ilkkez başıma böle bişi gelio daha önceki aldığım domainlerin who is inde sadece ad soyad mail felan olurdu herkesin ulaşabildiği yere tel no konurmu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

ulan ben bu hostgratorun harbi harbi taaamınakoyum olm domaine bir who is çektim telefon numaram gözüküyor doğru bilgi girdik hatamı ettik amk kişisel telefon numarasını oraya niye koyarsın ilkkez başıma böle bişi gelio daha önceki aldığım domainlerin who is inde sadece ad soyad mail felan olurdu herkesin ulaşabildiği yere tel no konurmu

:) hoca bir çok domain firmasında var o olay tel noyu sallamasyon gireceksin yada en temizi private domain yapacaksın whis bilgilerin gizli olacak host gatorlar alakası yok 

http://whois.domaintools.com/tahribat.com

b
    ak tahribatınkisinde de var kodkoca godaddy de yapıyor bencede  nic.tr de yapıyor vs vs 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

Sen hostgator dan domain aldıysan ve bu kimlik olaylarına küfür ediyorsan haksız yere küfür ediyorsun. O yapılanlar icann ın dayatması. Tüm domain satışı yapan icann akredite firmalar aynı uygulamayı yapıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 10