Hostgator Problemi
-
Yaklaşık 2 gündür hostgatorda sıkıntı yaşıyorum, ftp bağlanmıyor, bağlanıyor kopuyor, siteler arasıra açılmıyor, genelde önce localhost ta çalışıp , sonrasında sunucu üzerinde devam ediyorum siteyi yaparken ama şimdi sinir oldum, domain yazıyorum fark etmiyor, ip yazıyorum yine birşey değişmedi, problem yaşayanlar var mı.
-
gel gel gel kartele gel gel
:) son 2 adet 1gb alan 10gb bant reseller Tr lokasyon 25 Lira yıllık
-
Hocam ben memnundum hostgatordan, çünkü domain ekleme ve alan sınırsız, ama niye böyle oldu merak ediyorum, çalışmamı var , saldırı falan mı var onu merak ettim.
-
sıkınt hala devam ediyor bende kafayı yemek üzereyim
-
TheMayk bunu yazdı
Hocam ben memnundum hostgatordan, çünkü domain ekleme ve alan sınırsız, ama niye böyle oldu merak ediyorum, çalışmamı var , saldırı falan mı var onu merak ettim.
hostgatore sorsana sorun ne diye :D
-
DJ_Alper bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Malesef destek kısmınada ulaşamıyorumm
A network error occurred while sending your login request. Please try again. If this condition persists, contact your network service provider.
-
TheMayk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Malesef destek kısmınada ulaşamıyorumm
A network error occurred while sending your login request. Please try again. If this condition persists, contact your network service provider.
yabancı bir yerden vps aldım
adamlara derdimi anlatana kadar 2 gün geçti aslında anlıyorlarda anlamamazlıktan geliyorlar ticketler 12 saatte cevaplanıyor geri ödeme yapmıyorlar
sonra yemin ettim sikseniz daha yabancı firmadan vps almam :D
para girdi irc yapalım dedik rene hop dedi
torrent yapalım dedik çalışmadı :D
bilmiyom elde kalda amk :D