Hostgatordan Reseller Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Şu anda bulunduğum ezik reselleri şirketi 2 gündür saldırı var diye(bunuda başkasından duydum) kapalı. Açılır açılmaz taşınması ve bu sefer türklerle uğraşmak yerine yabancı güvenilir kaliteli bir yer düşünüyorum.

Hostgator düşünüyorum. R10'da birisi aylık 5tl ye satıyor her ay indirim kuponu ile fiyatı düşürüyorum dedi.Bu kuponu bende bulabilirmiyim ve her ay aynı şekilde indirim elde edebilirmiyim?

http://www.hostgator.com/resellers.shtml burdaki ilk paketi satıyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Yok hacı türkiyede kimin ne olacağı belli değil artık.Salak firmalarla uğraşamam.Şu anki reseller aldığım firma uzun zamandır sektörde ama şu anda araziler telefonlara bakmıyorlar bile.Bali hostgatorda bunu çekmem.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende haftaya buradan host almayı düşünüyorum,kupon olayına gelince yeni üyelere veriyolar sanırım

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Aldığım firmanın belgesi vs varda.Ben yedeğimi alayım paçayı kurtarayım yeter.

@JohnD kod eline geçerse bana da pmlersin hacı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Aldığım firmanın belgesi vs varda.Ben yedeğimi alayım paçayı kurtarayım yeter.

@JohnD kod eline geçerse bana da pmlersin hacı.

hocam kodu şimdi hatırlamıyorum ..MAN gibi birşeydi görürsem atarım

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

2 senedir ni.net.tr yi kullanıyorum.Gayet güzel.hatta türkiyedeki en iyisi diyebilirim. Gecenin bi vakti ara yada ticket aç hemen dönüyolar. 2 Senedir daha tek bir sorun yaşamadım. ve çiçinde 60-70 tane host var.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

bana da adult için hostgator lazım aslında

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

türkiyede cok iyi firmalar mevcut adult içeriğide izin vere firmalar var araştırın derim bildiğim kadari ile kuponlari 1 sefer kullanabiliyorsun

kuponlara gelince 0.1 $ limitsiz host gibi bir konu vardı onun altında kuponların isimlerini veren bi site linki vardı oraya bakabilirsiniz

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

burada bilen vardır hostney nasıl bir firma acaba bende almayı düşünüyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

burada bilen vardır hostney nasıl bir firma acaba bende almayı düşünüyorum.

şöyle bir araştırdım ama yorumlar %50 %50 diyelim yinede googleda araştır

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=hostley&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=hostley&fp=a8ea12d64d73ebc6

bana sorarsan hiç mantıklı gelmiyor :)

3$ sanırım al bi tane Rapidshare vb gibi bi dosya paylaşım sitesi kur yani :)

rapidshare aylık masrafı milyonlarca € iken bu firma bunu 3$ mı karşılıcak yani

bana mantıksız geliyor açıkcasi 3-5 gb alan kullandıktan sonra porblem cıkcağını sanmıyorum ama 1 ayda 100gb+ alan kullansan 2ayda 300e falan vursan problem çıkartırlar gibi geliyor

edit: tabi sunucuların hızınıda göz önünde bulundurmak lazım trafik ve cpu limiti olmadığı için hız konusunda o kadar iyi olabileceklerini sanmıyorum birde

tabiki kendi görüşüm kullanmadım bilmiyorum.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Hostgator'u tavsiye etmemin sebebi saldırı yüzünden vs yüzünden sitelerimin kapanmaması.Şu anda çalıştığım firma yine saldırı yüzünden down.

Hostgator'a geçişim kesin ama ilk mesajda belirttiğim gibi elemanın nasıl her ay 5tl ye hostu uzattığını öğrenmem gerek.

Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 13