folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hosting Firması Olmak Artık Zor

Hosting Firması Olmak Artık Zor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Giderek kurumsallık ve profesyonellikten uzaklaşmaya başlamış olan web alanı sağlayıcılığı hizmetlerini denetim altına alan yasa yürürlüğe girdi.

Giderek kurumsallık ve profesyonellikten uzaklaşmaya başlamış olan web alanı sağlayıcılığı (hosting) hizmetlerini denetim altına almak amacı ile 5651 sayılı "Internet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"'un 23 Mayıs 2007’de yürürlüğe girmiştir.

T.C.Telekomunikasyon Kurumu, bu kanuna dayanarak, 24 Ekim 2007 tarih ve 26680 sayılı Resmi Gazete'de "Telekomunikasyon Kurumu Tarafından Erişim ve Yer Sağlayıcılara Faaliyet Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" yayınlanmış ve Internet ortamında yer sağlayıcı olarak faaliyette bulunmakta olan/bulunacak firmaların belirli şekil şartları ve prosedürleri tamamlayarak Telekomunikasyon Kurumundan faaliyet belgesi almaları zorunlu tutulmuştur.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 526 Toplam Mesaj: 1