Hosting İhtiyacı (Linux)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

S.A Benim Linux hosta ihtiyacım yapacaklarım şunlardır. Wordpress kurulacaktır. Forumda yayınlayacaklarım ise tamamen İslami Metaryellerdir. Bunlar PDF - E book şeklinde olacaktır. Bu materyaller içinde kendi çevirdiklerim hazırladıklarım yada başka hazırlanmış materyallerde olacaktır. Materyaller her önüne gelen şeklinde değil benim arşivimde olan yada kendim tarafından seçilmiş olanlardır sadece ben yükleme yapacağım başkası yapamayacak. Yardımcı olabilecek mürid varsa Allah razı olsun teşekkür ederim..

Edit: Konuya yazmamışım Şubatın ortasına kadar ücretli host alamayacağım için bu konuyu açtım. Şubat ayına kadar ücretsiz kullanabileceğim host verebilecek bir kardeş varmı diye yazdığım mesajdır bu..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

beleşemi istiyosun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

beleşemi istiyosun?

Haklısın onu belirtmemişim kusura kalma.. Mesaja ekliyorum. Şubat ayının ortasına kadar ücretli host alamayacağım için bu yolu seçtim kardeşim. Ben şubatın ortasına kadar bu tarz bir host arıyorum.

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

pm at bana godaddy paketim var. 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    HAKMAN bunu yazdı

S.A Benim Linux hosta ihtiyacım yapacaklarım şunlardır. Wordpress kurulacaktır. Forumda yayınlayacaklarım ise tamamen İslami Metaryellerdir. Bunlar PDF - E book şeklinde olacaktır. Bu materyaller içinde kendi çevirdiklerim hazırladıklarım yada başka hazırlanmış materyallerde olacaktır. Materyaller her önüne gelen şeklinde değil benim arşivimde olan yada kendim tarafından seçilmiş olanlardır sadece ben yükleme yapacağım başkası yapamayacak. Yardımcı olabilecek mürid varsa Allah razı olsun teşekkür ederim..

Edit: Konuya yazmamışım Şubatın ortasına kadar ücretli host alamayacağım için bu konuyu açtım. Şubat ayına kadar ücretsiz kullanabileceğim host verebilecek bir kardeş varmı diye yazdığım mesajdır bu..

A.s. Madem islami bir içerik olacak; ben sana sponsor olmaya adayim. iletisim bilgilerini yollarsan goruselim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

geçen hafta ateist oldum, bi hafta önce yazsaydın vps den açardım bi paket.ama recep abi sponsor olmuş zaten.

Toplam Hit: 668 Toplam Mesaj: 6