Hosting İhtiyacı Olan? Gerçekten Ciddi İşler Yapacak Adamlara Sponsor Olacağım
-
Selam!
Konu başlığındanda anlaşıldığı gibi gerçekten ciddi iş peşinde olan, sağlam bir web sitesi kuracak arkadaşlara host sponsoru olacağım. Durumu gerçekten ciddi olan ve sosyal site vb.. site kuracak 5 kişiye Host:5Gb a kadar Trafik: 20Gb a kadar verilecektir.
Hostun özelliği isteğe göre: ASP, Asp.Net ve PHP
Bunların dışında küçük web siteleri için 25mb ve 50mb trafikte 500mb ile 1gb olarak 10 adet host dağıtılacaktır.
Not: Domainler com,net,org,com.tr, vb.. uzantıları içermesi gerekmektedir. Ücretsiz dağıtılan domainlerle başvurmayalım lütfen aksi halde kabul edilmeyeceksiniz.
Pm yolu ile ve burada konuya ceva yazarak isteğinizi arz edebilirsiniz. Herşeyi hayallerin gerçek olması ve birşeyler yapacak arkadaşlara yardımcı olmak adına yapıyorum.
Örnek istek şablonu:
1-Alan adı
2-Kurulacak proje adı
3-İstenilen host özelliği
4-İstenilen host alanı -
az buçuk programlama öğrendim free domain aldım kurcalamak için kendimi biraz daha geliştirim .com lu alcam free domaine host verirmisin
edit: notunu okumamışım pardon
-
karsılıgında backlink mi alacaksın scirptimi :} bedava kimse saga sola host dagıtıp sunucu güvenliğine riske sokmazda :}
-
Sadece site altnda sponsor diye geçecek büyük birşey değil yani
-
benim projem var. yazlnız bu host ne kadar güvenilir olucak.. hack mack olayı olmaz dimi ..
-
benim de bir projem var hocam ve aynen böyle büyük bi alan lazım. hatta ilerde daha fazla da olabilir. tek sorunum
programlama da bana yardımcı olabilecek birinin olmaması... projemin detaylarını öğrenmek istersen
msn adresim: erkut.2045@gmail.com
-
pm attım dostum
-
pm attım dostum
-
brutalalien ---> Host verildi