Hosting Konusu
-
tamamen kendimi tatmin amacı ile içine aktif bir site kurmıcam (duruma göre değişir tabi merak ettiğim şeyleri kurup silcem denemeler falan yapacam) kendi kendime denemeler yapacağım bir host almayı düşünüyorum alan olarak 200-250 mb birşey yeter diye düşünüyorum domain bile almıcam birisinden sub domain olarak ayarlayacam host olarak php destekli istediğim zaman türkçe destek alabileceğim güvenilir ve fazla sorun yaşamayacağım bir firma tavsiye eden varmı ?
tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
sorması ayıp 250mb'tı ne yapacaksın
-
dediğim gibi herhangi bir proje falan için kullanılmıcak kendi kendime denemeler falan yapacam daha çok öğrenmek için diyebiliriz
-
Hocam yer yer bilgisayar dergileri 1 yıllık beleş host hizmeti veren şirketlerin promosyon kodlarını veriyor.
Bu da olmadı eğer r10'da üyeliğin varsa orada sponsor hosting bölümünden isteğine göre biryer bulabilirsin (beleş 2). -
s,tende ana sayfa da isminiunuttum.com içi,n banner bırakacaksan açayım sana hosting.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
s,tende ana sayfa da isminiunuttum.com içi,n banner bırakacaksan açayım sana hosting.
-----------------------------devamlı bir site duracak olsa karşılıksızda banner koyarım ama dediğim gibi sadece kişsel denemeler yapacam yani devamlı kur kaldır olacak o yüzden benim durumum pek senin işine yaramaz diye düşünüyorum şu an gözümün önünde olabilir dediğim 2 yer var önümüzdeki 5 gün içinde herhangi birinden alacam(önümüzdeki 5 günün sebebi ekonomik para anca o zaman geliyo şu an meteliğe kurşun bile atamıyom ama 5 gün sonra rahatlayacam inş. :D)