Hosting Sağlayabilecek ?
-
Arkadaşlar domain aldım hostinge ihtiyacım var fakat bu ay faturaların yüklenmesinden dolayı baya sıkıştım.. öğrenciyim zaten her neyse
1 gb alan 15 gb trafik ve birden fazla subdomain ve veritabanı oluşturabileceğim şekilde php script kurabileceğim bir hosting arıyorum.
enpara hesabımda 13 lira kalmış isteyen olursa ou hemen yollayım geri kalanınıda diğer ay geçeyim. sponsor olursanızda hayır demem şuan.
yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
-
Hakkinen bunu yazdı
Arkadaşlar domain aldım hostinge ihtiyacım var fakat bu ay faturaların yüklenmesinden dolayı baya sıkıştım.. öğrenciyim zaten her neyse
1 gb alan 15 gb trafik ve birden fazla subdomain ve veritabanı oluşturabileceğim şekilde php script kurabileceğim bir hosting arıyorum.
enpara hesabımda 13 lira kalmış isteyen olursa ou hemen yollayım geri kalanınıda diğer ay geçeyim. sponsor olursanızda hayır demem şuan.
yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
aylık 8 lıra webadam gıt al ondan bundan ısteme kapanır sıten 2 gun sonra rezıl olursun . ben ogrencıyım dıyenlerı de anlamıyorum ha ıckıye sıgaraya para var ama yerı gelınce ogrencıyız :D
hipokondriyak tarafından 15/Şub/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Web Adamdan Hosting alınmıştır aylık 8 tl karsılığında teşekkürler hocam haberim yoktu bu şirketten :)
Hakkinen tarafından 15/Şub/15 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
O kadar firmayla çalıştım sen adam kadar şerefsiz firma görmedim
Şikayet okuman yeterli neyse artık
1 ayını doldurmaya 1 hafta kala haber et ücretsiz vereyim itle köpekle uğraşma
DJ_Alper tarafından 15/Şub/15 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
O kadar firmayla çalıştım sen adam kadar şerefsiz firma görmedim
Şikayet okuman yeterli neyse artık
1 ayını doldurmaya 1 hafta kala haber et ücretsiz vereyim itle köpekle uğraşma
hesabı aktif etmişler düzenli ödeme olarak geciyo hesabı kapatabilirim demi 1 ay sonra
Hakkinen tarafından 15/Şub/15 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu Niye Bu Kadar Ucuz Bende Alcamda Fazla Para Vermek Istemiyorum Buda Cok Ucuz Be Insan supheleniyor
-
TheAvenqer bunu yazdı
Bu Niye Bu Kadar Ucuz Bende Alcamda Fazla Para Vermek Istemiyorum Buda Cok Ucuz Be Insan supheleniyor
alastryden al hocam