Hosting Sağlayabilecek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar domain aldım hostinge ihtiyacım var fakat bu ay faturaların yüklenmesinden dolayı baya sıkıştım.. öğrenciyim zaten her neyse

1 gb alan 15 gb trafik ve birden fazla subdomain ve veritabanı oluşturabileceğim şekilde php script kurabileceğim bir hosting arıyorum.

enpara hesabımda 13 lira kalmış isteyen olursa ou hemen yollayım geri kalanınıda diğer ay geçeyim. sponsor olursanızda hayır demem şuan.

yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Arkadaşlar domain aldım hostinge ihtiyacım var fakat bu ay faturaların yüklenmesinden dolayı baya sıkıştım.. öğrenciyim zaten her neyse

1 gb alan 15 gb trafik ve birden fazla subdomain ve veritabanı oluşturabileceğim şekilde php script kurabileceğim bir hosting arıyorum.

enpara hesabımda 13 lira kalmış isteyen olursa ou hemen yollayım geri kalanınıda diğer ay geçeyim. sponsor olursanızda hayır demem şuan.

yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

aylık 8 lıra webadam gıt al ondan bundan ısteme kapanır sıten 2 gun sonra rezıl olursun . ben ogrencıyım dıyenlerı de anlamıyorum ha ıckıye sıgaraya para var ama yerı gelınce ogrencıyız :D 

hipokondriyak tarafından 15/Şub/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Web Adamdan Hosting alınmıştır aylık 8 tl karsılığında teşekkürler hocam haberim yoktu bu şirketten :)

Hakkinen tarafından 15/Şub/15 20:34 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

O kadar firmayla çalıştım sen adam kadar şerefsiz firma görmedim 

Şikayet okuman yeterli neyse artık

1 ayını doldurmaya 1 hafta kala haber et ücretsiz vereyim itle köpekle uğraşma

DJ_Alper tarafından 15/Şub/15 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

O kadar firmayla çalıştım sen adam kadar şerefsiz firma görmedim 

Şikayet okuman yeterli neyse artık

1 ayını doldurmaya 1 hafta kala haber et ücretsiz vereyim itle köpekle uğraşma

hesabı aktif etmişler düzenli ödeme olarak geciyo hesabı kapatabilirim demi 1 ay sonra 

Hakkinen tarafından 15/Şub/15 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Bu Niye Bu Kadar Ucuz Bende Alcamda Fazla Para Vermek Istemiyorum Buda Cok Ucuz Be Insan supheleniyor

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Bu Niye Bu Kadar Ucuz Bende Alcamda Fazla Para Vermek Istemiyorum Buda Cok Ucuz Be Insan supheleniyor

alastryden al hocam

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 7