Hosting Satin Almak İstiyorum...
-
Arkadaslar hosting satin almak istiyorum.. Hostinde istedigim ozelliklerden en onemlisi, hostingin icinde sinirsiz yada cok miktarda domaini kontrol edecegim.. Ornegin:
FTP nin icinde;
gibi cok miktarda web sitesinin email, ftp gibi adreslerini kontrol etmek istiyorum..
Tavsiye edeceginiz firmalara ihtiyacim var..
NOT: ornek olarak verdigim web adreslerine girmedim bile, reklam amacli degildir, ornek amaclidir.
-
bahsettiğin hosting değildir. Minimum reseller paketi olabilir 10-20 domainlik yada sınırsız domain, db v.s. istersende minimum VPS olabilir. Tam isteğini pm ile bildirirsen yardımcı olurum.
-
aynen haci abi.. mesela kullanacagiz 15 domain... ve o 15 domain altinda subdomeny... birde o domainlerin ismiyle email adaresleri.. var mi tavsiye edecegin bir yer ? bir firma ?
-
Hiçbir sorun yaşamak istemiyorum diyorsan turhost un cpanel resellerlerini öneririm. Pahalıdır ama adamlar her saniye her şekilde yardımcı olur.
Biraz tuzludur ama verdiğin aranın hakkını kuruşu kuruşuna alırsın.
-
-
hocam bir pm attım (:
-
interfector'a ulaş hacı ben kullanıyorum çok iyi host :)
-
bluehost.com
dreamhost.com
-
Türk sitelerde cok fazla bulamazsanda yurt dışındaki büyük firmaların hemen hemen hepsinde standart özellik..
örneğin godaddyde yanlış hatırlamıyorsam aylık 5 dolarlık pakette 500 domain 500 subdomainvardı...
Türkiyede natroda senelik 99 $ a 10 hosting var... daha üstü için reseller lazım