Hosting Satin Almak İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Arkadaslar hosting satin almak istiyorum.. Hostinde istedigim ozelliklerden en onemlisi, hostingin icinde sinirsiz yada cok miktarda domaini kontrol edecegim.. Ornegin:

FTP nin icinde;

www.axxx.com

www.bxxx.com

www.cxxx.com

www.dxxx.com

www.xxxx.com

gibi cok miktarda web sitesinin email, ftp gibi adreslerini kontrol etmek istiyorum.. 

Tavsiye edeceginiz firmalara ihtiyacim var.. 

NOT: ornek olarak verdigim web adreslerine girmedim bile, reklam amacli degildir, ornek amaclidir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bahsettiğin hosting değildir. Minimum reseller paketi olabilir 10-20 domainlik yada sınırsız domain, db v.s. istersende minimum VPS olabilir. Tam isteğini pm ile bildirirsen yardımcı olurum. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

aynen haci abi.. mesela kullanacagiz 15 domain... ve o 15 domain altinda subdomeny... birde o domainlerin ismiyle email adaresleri.. var mi tavsiye edecegin bir yer ? bir firma ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiçbir sorun yaşamak istemiyorum diyorsan turhost un cpanel resellerlerini öneririm. Pahalıdır ama adamlar her saniye her şekilde yardımcı olur.

Biraz tuzludur ama verdiğin aranın hakkını kuruşu kuruşuna alırsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

http://www.superni.com/

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam bir pm attım (:

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

interfector'a ulaş hacı ben kullanıyorum çok iyi host :)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bluehost.com

dreamhost.com

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Türk sitelerde cok fazla bulamazsanda yurt dışındaki büyük firmaların hemen hemen hepsinde standart özellik..

örneğin godaddyde yanlış hatırlamıyorsam aylık 5 dolarlık pakette 500 domain 500 subdomainvardı...

Türkiyede natroda senelik 99 $ a 10 hosting var... daha üstü için reseller lazım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 9