folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hosting Script İ Olan Var Mı??

Hosting Script İ Olan Var Mı??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bana hosting script i lazım php mysql. Bir arkadaşın webhosting bölümünü yapacamda

Şöyle güzel bi script varsa sevinirim. Saygılar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    edit: wazcaydım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çok ayıp paraylamı üye oldun forma burası paylaşım formu vermek istemiyorsan elindekileri bişey yazmak zorunda değilsin

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Genki mesajı değiştirilmiş ama. Sanırım para istedi doğrumu? Vay anasını. Teşekkürler . Sen al o script i götür evine.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Genki para istemekte haklı adam okadar oturup yazıyo buna kızmaya hakkınız yok!
    2. si Bütün scriptleri siteleri www.hepsibeles.net/script.htm adresinde topladım:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    neden wazcaydım bide onu sor istersen. o scripti biz yerde bulmadık. normalde bedavaya vercektım herkezde dagıtcaktım...ancak bende bu işe girmiştim. pro olarak yapıyorz biz bu işi. ve ben bu script için gece gündüz ugrastım. kendi hosting sitemde bile yayınmayacaktım nedeni biri girerde ftpden dosyaları alır diye :).. sora farkına vardım para istedim hata yaptım ama buda benim hakkım deilmi. sora vazcaydım ve scrpiti dagıtmayacam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ben para karşılığı istememiştim. Beleş varmı dedim. isteseydim söylerdin. Teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hostıng scrıptı(öyle bir sey duymadım) degıl hostıng sıtesı scrıptı ıstıyorsun sanırım.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 8