Hosting Script İ Olan Var Mı??
-
Arkadaşlar bana hosting script i lazım php mysql. Bir arkadaşın webhosting bölümünü yapacamda
Şöyle güzel bi script varsa sevinirim. Saygılar. -
edit: wazcaydım...
-
çok ayıp paraylamı üye oldun forma burası paylaşım formu vermek istemiyorsan elindekileri bişey yazmak zorunda değilsin
-
Genki mesajı değiştirilmiş ama. Sanırım para istedi doğrumu? Vay anasını. Teşekkürler . Sen al o script i götür evine.
-
Genki para istemekte haklı adam okadar oturup yazıyo buna kızmaya hakkınız yok!
2. si Bütün scriptleri siteleri www.hepsibeles.net/script.htm adresinde topladım:) -
neden wazcaydım bide onu sor istersen. o scripti biz yerde bulmadık. normalde bedavaya vercektım herkezde dagıtcaktım...ancak bende bu işe girmiştim. pro olarak yapıyorz biz bu işi. ve ben bu script için gece gündüz ugrastım. kendi hosting sitemde bile yayınmayacaktım nedeni biri girerde ftpden dosyaları alır diye :).. sora farkına vardım para istedim hata yaptım ama buda benim hakkım deilmi. sora vazcaydım ve scrpiti dagıtmayacam...
-
ben para karşılığı istememiştim. Beleş varmı dedim. isteseydim söylerdin. Teşekkürler.
-
hostıng scrıptı(öyle bir sey duymadım) degıl hostıng sıtesı scrıptı ıstıyorsun sanırım.
Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 8