Hosting Scripti Lazım..
-
arkadaşlar bana hosting scripi lazım php ya da asp fark etmez..
-
ücretli arıyorsan whmcs var, ücretsiz olarak ise vizraya bakabilirsin.
-
abi baktımda vizrada para istiyo.
-
batuhanavl bunu yazdı:
-----------------------------
abi baktımda vizrada para istiyo.
-----------------------------valla haklısın ya eskiden ücretsizdi o şimdi bende baktım fiyatlandırma koymuuşlar :|
onun haricinde böyle kullanışlı bişi bilmiyorum :|
ya html/css template bulup sadece görüntü kullanabilirsin :D
yada cms lerle joomla falan oluşturulabilir hosting için
bilen çıkar belki..
kusua bakma ilk mesajda bakmadan yazmışm. en azından konu uplansın
-
joomla'nın hosting eklentisi vardı ücretsiz yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca madem hosting işine giriyorsun sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ilk politikan olmalı. Eğer ticket sistemi kullanacaksan ki kullanmalısın ücretli bir script alarak yapabilirsin bunu en azından script konusunda da 7/24 destek alırsın. Piyasada kaliteli hosting firmaları yada hosting sağlayan şahıslar görmek istiyoruz. Reseller yada VPS alıpta host satıyorum diyen kişilere artık ekmek gitmesin. Piyasanın anasını ağlattılar.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
joomla'nın hosting eklentisi vardı ücretsiz yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca madem hosting işine giriyorsun sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ilk politikan olmalı. Eğer ticket sistemi kullanacaksan ki kullanmalısın ücretli bir script alarak yapabilirsin bunu en azından script konusunda da 7/24 destek alırsın. Piyasada kaliteli hosting firmaları yada hosting sağlayan şahıslar görmek istiyoruz. Reseller yada VPS alıpta host satıyorum diyen kişilere artık ekmek gitmesin. Piyasanın anasını ağlattılar.
-----------------------------Aynen bende yaptım o işi baya sattım ama vicdanım sızladı bıraktım...
-
-
Selamlar,
Malumunuzdur uzun zamandır Tahribat ahalisine, ondan önce de dışarıya host sağlıyorum, yaklaşık 6.5 yıllık bir birikim, deneyim sözkonusu.
Öyle elime alıp whm'i host hesapları açmakla bırakmayıp, bu işe gerçekten emek sarfettim.
Şunu söyleyebilirim ki,
1. WHMCS kadar iyi bir otomasyon yazılımı bulunmuyor, bunu awbs, advance billing system başta olmak üzere neredeyse tüm ücretli sistemleri denemiş olarak söylüyorum
2. Vizradaki footer yazısı kalmak üzere ücretsiz kullanılabilir.
3. WHMCS lisans teymini, kurulumu, ayarlamaları vs. her konuda yardımcı olmam mümkün.