Hosting Sorunu (Ftp Komple Silindi)
-
selam hocalar
godaddy den bir hosting aldık ve arkadaş hosta girer girmez public html de dahil ftp deki tüm dosyaları silmişsupporta mail attık ama sorunumuzu çözmediler
kendimiz public_html klasörü oluşturup içine index atınca siteye girdiğimzide gözükmüyor bu 404 forbidden veriyor
yapılması gereken nedir ?ayrıca bu silinenler içinde gerekli olan dosyalar mevcutmuydu ilerde başımız ağrır mı ?
-
kim sildi onu
-
ifşa etmeyeyim şimdi dalga geçmesinler adamla :D
-
Pek bi problem olmaz cpanelde alan kullanımı ve bandwith değerleri saçmalar doğruyu göstermeyebilir sadece o kadar. Public_html,public_ftp,php,log klasörlerini oluştur ve ticket at adamlara permissionsları düzenlesinler tamamdır o iş.
-
o iş yaş gibi hocu godaddy ile anlaşmak diye birşey yok adamlar anlamamak için yeminli resmen
aynı problemi bende yaşadım yaklaşık 20 tane ticket attım ama nafile
bi yeri yüklemeyi dene istersen orada dosyalarınız geri gelebilir ama bende p.html vs görünmüyordü
geri yükleme yeri : my account - hosting - launch - ftp file manager - çıkan yerde solda history der hocu oraya tıkla
sayfa değişir gibi oluyor ya dosyaların yazdığı yerin üstünde küçük bi takvim simgesi var ona tıklarsın silmeden önceki bi tarihi seçersin
belki bu şekil gelebilir.
ben sıfır yeni açılmış bi hosttan komple klasörleri kopyalayıp atmıştım hosta o şekil halletmiştim
-
Kreyzi bunu yazdı
o iş yaş gibi hocu godaddy ile anlaşmak diye birşey yok adamlar anlamamak için yeminli resmen
aynı problemi bende yaşadım yaklaşık 20 tane ticket attım ama nafile
bi yeri yüklemeyi dene istersen orada dosyalarınız geri gelebilir ama bende p.html vs görünmüyordü
geri yükleme yeri : my account - hosting - launch - ftp file manager - çıkan yerde solda history der hocu oraya tıkla
sayfa değişir gibi oluyor ya dosyaların yazdığı yerin üstünde küçük bi takvim simgesi var ona tıklarsın silmeden önceki bi tarihi seçersin
belki bu şekil gelebilir.
ben sıfır yeni açılmış bi hosttan komple klasörleri kopyalayıp atmıştım hosta o şekil halletmiştim
yok panpa kayıtlı deyil :/. Varsa göndersene bana ?
-
işin güzeli yüklencek yedeğimiz yok temizletmemiz lazım sadece 0