Hosting Yardım
-
hocalar domain i aldım bı arkadas vasıtasıyla sımdı host almam gerekıyor sole saglam guvenılır bırazda ucuz bıldıgınız yerler varmı ? hıc anlamıyorum bu domaın host ıslerınden yardımcı olucak var mı ?
-
hipokondriyak a pm at bakalım.
-
pm atıldı
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------pm atıldı
-----------------------------
senin nicki tam hatırlayamadımdı hacı :)bu arkadaşta iyidir ilgilidir. pişman etmez.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------pm atıldı
-----------------------------
senin nicki tam hatırlayamadımdı hacı :)bu arkadaşta iyidir ilgilidir. pişman etmez.
-----------------------------eywallah hocam :)
-
VideoJockey den alınmıstır hocalar çok ılgılı bı mürid saolsn varolsun herkeze ılgısınden dolayı tesekkuru borç bılırım
-
mustafa58 bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey den alınmıstır hocalar çok ılgılı bı mürid saolsn varolsun herkeze ılgısınden dolayı tesekkuru borç bılırım
-----------------------------banlı la o :D
-
yahu VideoJockey e 2 gün önce pm attım. hani bir ara bedava domain vermişti herkese. onun dns ini değiştirmesi için ama daha pm ye bakmadı. demek banlıymış
edit. hemde AB.
nasıl ulaştın ona hocam
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------mustafa58 bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey den alınmıstır hocalar çok ılgılı bı mürid saolsn varolsun herkeze ılgısınden dolayı tesekkuru borç bılırım
-----------------------------banlı la o :D
-----------------------------adam banlıda yaşamıyomu
Tahribatta banlı olması demek müridlerle ilişkisinin kesildiği anlamına gelmez
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------yahu VideoJockey e 2 gün önce pm attım. hani bir ara bedava domain vermişti herkese. onun dns ini değiştirmesi için ama daha pm ye bakmadı. demek banlıymış
edit. hemde AB.
nasıl ulaştın ona hocam
-----------------------------derin devlet hocam :d