Hostingde Web Uygulaması Barındırma
-
Arkadaşlar bireysel bir kaç dükkan için JSF(Spring&Hibernate)+PostgreSQL kullanarak bir web uygulaması yaptım şimdi sıra host etmeye geldi ancak normal bir web hosting ihityaçlarımı karşılar mı?
Cpanel kurulu bir vds kullanmam mı gerekiyor acaba çünkü çok pahalı. Bir de kullanacak olsam bile ağırlıklı olarak mysql kurulu geliyor postgresql ve apache kurma imkanım olacak mı? Veritabanını vs. kendi bilgisayarımdaki gibi pgadmin üzerinden yönetme imkanım olacak mı?
Aynı işlem için asp.net ve mssql ile yapılan benzer bir uygulama için de mi aynısı geçerlidir? orda da management studio cs. kullanılabiliyor mu?
Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini esirgemezse çok sevinir duacı olurum :)
-
Windows bir host bulacaksın eğer host işi ypan kişi sunucuyuda yönetiyorsa san yardımcı olabilir ama belki sunucuyu fazla kasabilme imkanı olacağından kabul etmeye bilir sen en iyisi uygun fiyata bir windows vps bul sitede vardı çok uygun fiyata vps ler diye hatta 5$ dan falan civarı galiba. Sonra kur çalıştır sistemini.
Ağada sen ol paşa da sen ol hem host resel falan da satarsın.
x-files tarafından 17/Kas/13 09:39 tarihinde düzenlenmiştir -
eyvallah. tabi vps kafamdaki en uygun çözüm ama ucuz olan bişey bulmam lazım.
-
toglamyth bunu yazdı
eyvallah. tabi vps kafamdaki en uygun çözüm ama ucuz olan bişey bulmam lazım.
Hocam vps pahali bisey degil. Oyun sunucusu alsan ordan bile halledersin isini. -
gençler öyle de birkaç yere mail falan attım jsf+postgresql uygulamam var host etmek istiyorum. Desteklemiyoruz falan dediler illa sunucu kiralayın diyolar yani. Bir de sorum şu postgresql yaygın değil web alanında mesela ben bir vps ya da vds kiralasam üzerine bunu nasıl kuracağım. yani remote desktop ile bağlanıp mı oluyor bu işler yokda plesk üzerinden falan gerçekleştirebiliyor muyuz?