Hosting"E Whoıs Çekilir Mi?
-
Arkadaşlar çok saçma oldu farkındayım fakat, hostingimin, hosting firmamdan silindiğini düşünoyrum... Bunu nasıl öğrenebilirim ? Daha düne kadar açılan site şuan açılmıyor, ftp'ye de giremiyorum. ftp'ye girerken domaine hostingimin domainini yazıyorum k.adı ve şifremi yazıyorum yine girmiyor. Üyeliğim silinmiş olabilir mi?
-
yok mu bilen :S:S
-
Sitenmi açılmıyor , ftp nmi ?
-
dnsler?
-
hosting in günü bitmis olabilitesi varmi?
-
:) Muhammet... Senin sunucunun dns lerinin normal ip si ve bilgileri
Server Type: Microsoft-IIS/6.0 IP Address: 79.171.21.101 IP Location
- Turkey - Ttnetdc Bunlardır ve www.muhammetayanoglu.com adlı kişisel sitende bu server üzerinde çalisiyor..
Ancak Domain i isimtescil.net den almışsın ve senin bahsettiğin site olan
pote*********.com adresi aşağıdaki dns lere yönlendirilmiş durumda ip olarak senin hosıting aldığın firmanin ip si değil bu ip :) Herneyse domain aldiğn firmayla ben görüştüm :D (tanidik olmasan zikseler görüşmem :D Dua etki tandksin ) :D düzelltrdim ben :D
IP Address: 93.186.114.10 IP Location
- Turkey - Ttnetdc Co-location Platforms Domain Status: Registered And Active Website Hade :D Söle o hostingcine kovalamiyim onu :P :P :P :D
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------:) Muhammet... Senin sunucunun dns lerinin normal ip si ve bilgileri
Server Type: Microsoft-IIS/6.0 IP Address: 79.171.21.101 IP Location
- Turkey - Ttnetdc Bunlardır ve www.muhammetayanoglu.com adlı kişisel sitende bu server üzerinde çalisiyor..
Ancak Domain i isimtescil.net den almışsın ve senin bahsettiğin site olan
pote*********.com adresi aşağıdaki dns lere yönlendirilmiş durumda ip olarak senin hosıting aldığın firmanin ip si değil bu ip :) Herneyse domain aldiğn firmayla ben görüştüm :D (tanidik olmasan zikseler görüşmem :D Dua etki tandksin ) :D düzelltrdim ben :D
IP Address: 93.186.114.10 IP Location
- Turkey - Ttnetdc Co-location Platforms Domain Status: Registered And Active Website Hade :D Söle o hostingcine kovalamiyim onu :P :P :P :D
-----------------------------ya valla çooo.....k sağ ol.. sen de olmasan napcaktım :| Yok, sorun şu ki : ben isimtescil'e mail attım fakat onlar hiçbir sorun olmadığını söylediler bana, ben de sitenin hostingden dolayı sorun olduğunu düşündüm... Fakat asla üyelğimi hosting'in silmediğini biliyordum ve sorun olduğunu düşündüm, aslında whois çekme isteme amacım, sitem hala bir serverda mı diyeydi... Her neyse tekrardan çoo...k sağ ol, sana bir borcum var...