Hostinger Hakkında?
-
Hostinger hakkında bilgisi olan varmı ve ya başka önerileri
-
Tek bildiğim %55 indirim varmış. :D
http://www.hostinger.web.tr/siparis
Gözden kaçmışsa dikkati çekelim.
-
deneme hostingi aldım üstünde oynuyordum sorayım dedim :)
-
Fiyatı uygun. Ben hostinger kullanıyorum ama deneme hesabında bazen sorunlar çıkabiliyor. Limitsiz planı çok iyi, fiyatı da güzel.
SkynetX in de dediği gibi indirimli zamanları var ve her ay bu kampanyadan yapılıyor. -
Deneme hesabında site kullanımı arttığı anda çat diye sorgusuz sualsiz kapatılıyor hesap. Dosyalara ulaşma şansınız olmuyor. Bende hostinger kullanıyorum memnunum bir sorunla karşılaşmadım.
-
Teşekkür ederim benimde aklımda limitsiz var hayırlısı
-
ne alacaksın hocam vps mi hostmu ona göre bişi desek
ama host alacaksan kebirhost diyorum neden dersen yıllardır kullanırm sorunsuz ve gerçekten ilgilenenb ir yönetimi var .
KaptaN tarafından 13/May/15 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaptan bunu yazdı
ne alacaksın hocam vps mi hostmu ona göre bişi desek
ama host alacaksan kebirhost diyorum neden dersen yıllardır kullanırm sorunsuz ve gerçekten ilgilenenb ir yönetimi var .
ilk sitemi kuracağım acemilik dizboyu :) wordpress kurmayı düşünüyorum site müzikle ilgili olacak kendi müziklerimi yayınlarım.
-
Yedeklerinizi isterseniz siteyi kapattıktan sonra geri veriyorlar. Bence test islemlerinizi hostinger dan yapıp sonra 50 liraya güzel host a geçebilirsiniz. Hostinger bence sorunlu bir firma. Zaten son attıkları mail de ücretsiz hesaplar üzerinde bazı mail kısıtlamalarina gideceklerini söylediler