Hostinger Kurumsal Mail Hosting Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Merhaba herkese,

Farklı bir Hostinger hesabında bulunan bir domaine ait 18 adet e-posta hesabını, veri kaybı olmadan farklı bir Hostinger hesabına aktarmam gerekiyor. Daha önce bu şekilde bir aktarım yapan var mı? Özellikle IMAP üzerinden e-posta taşıma işlemi konusunda deneyimi olan veya veri kaybını önlemek için izlediği adımları paylaşabilecek birileri var mı? Alternatif olarak, bir araç veya hizmet önerisi olan kişiler varsa çok memnun olurum.

Ayrıca, Hostinger mail hosting yerine önerebileceğiniz daha iyi bir alternatif varsa, ona da bakabilirim. Güvenilirlik, kolay kullanım ve müşteri desteği gibi konular benim için önemli. E-posta başına 50 GB depolama alanı istiyorlar, bu yüzden depolama kapasitesi yeterli olan bir çözüm arıyorum.

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim!

Edit: https://imapsync.lamiral.info/X/ şöyle bir araç buldum tek tek mail şifrlerini girerek aktarabiliyoruz. Bu aracı kullanan var mı

Ar0fer tarafından 02/Eki/24 16:42 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Müşteri hizmetlerinden aktarım talep ederseniz kısa sürede halledebileceklerini düşünüyorum.

Sonuçta her şey ellerinin altında.

Mail hosting için Google Workspace kullanabilirsiniz, fiyatı çoğu firmadan daha uygundur.

Tek tek aktarım yapılacaksa da Thunderbird kullanmanızı öneririm. Şifrelerinizi de, bilgilerinizi de kimseyle paylaşmamış olursunuz.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Ya e-posta neden taşınır hiç anlamış değilimdir. Tahminlerim var ama yine de mantıklı gelmiyor.

Arşivle abi, dursun kenarda. Kur yeni sunucuyu bak keyfine.

Ayrıca bu tarz konularda Google, Yandex vs. gibi kaynakların dışında kimseye güvenmemek lazım. 

Mail hassas konu.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

@BiUyeOlamadim hocam müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor manuel aktarım yapmamı istiyor. Müşteri Google workspace kullanmak istemiyorlar. Önerin için teşekkürler.

@EnableTurk hocam aslında ajanslar arasında sıkıntı olduğundan aktarım yapılıyor. El değiştirmesi gerekiyor yani. 

Ar0fer tarafından 02/Eki/24 21:01 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

https://www.baristeksin.com.tr/imapsync-sunucular-arasi-mail-transferi-centos-7/

Buyur hocam bir oku istersen

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

@BiUyeOlamadim hocam müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor manuel aktarım yapmamı istiyor. Müşteri Google workspace kullanmak istemiyorlar. Önerin için teşekkürler.

@EnableTurk hocam aslında ajanslar arasında sıkıntı olduğundan aktarım yapılıyor. El değiştirmesi gerekiyor yani. 

Kurulurken ajans kendi hesaplarında kuruyor galiba anladığım kadarıyla. Bence kafada hata yapılıyor öyleyse.

Yani neden adamın kurumsal mailini adminleyip workspace kurmuyosun ki? Mail satmak zorunda da değilsin ya bence.

Neyse hayırlısı olsun. Ben yine google ve yandex taraftarıyım. Yıllar önce kapanan mail hizmetime yandexe girip çatır çutur erişebiliyorum. Bu çok güzel.

Dosyalarım bile var yedekli. Silmemiş adamlar.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Ilgilenmesini sen yapacaksan zimbra kullanabilirsin (kendi e-posta sunucunu kurmak). Vps'yi contabo'dan alirsan yillik 3000 TL'ye gelir. Tahminim su an odenecek tutardan cok daha uyguna gelir. Hali hazirda 400 gb ssd veriyor, kisi basi ~20gb alan demek. Dilersen satinalim asamasinda disk kapasitesini de arttirirsin. Kurulum yapmayi dusunursen yardimci olurum.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Edit: https://imapsync.lamiral.info/X/ şöyle bir araç buldum tek tek mail şifrlerini girerek aktarabiliyoruz. Bu aracı kullanan var mı

Ben bu online toolu geçen sene kullandığımda üzerinde kocaman 3 GB transfer limiti yazıyordu. Ama şuan öyle bi ibare göremedim.

Ödeme yaparsan ekime yapmazsam kassıma kadar çalışır yazan dayı. Her türlü aynı çalışacağını söylüyor.

Ben şahsen buna bi şans verirdim.

Yukarıda @TheAvenqer hocamın yazdığı dökümanda da aynı şeyi kullanıyor aslında ikiside işini görecektir.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidali
    delidali's avatar
    Erkek

Yedeğini al birinden diğerine aktar sorun yaşarsın diye yedek elinde dursun sunucu firması bu konuda yardımcı olur
    Olmazsa gel taşıyalım

Willy Wonka
Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 9
mail kurumsal hostinger