Hostinginize Sponsorluk Bedava Hosting
-
500 mb 1000 mb sorun degil bizim icin sitenizdeki online sayınız onemli sizden istedigimiz Sadece Sitenizin Sohbet Bolumunu bize yonlendirmeniz karsılıgında hostinginizi ucretsiz karşılayacagız. iletişim: Admin@SiberSonic.com
-
arkadaşım bari kaç mb alan verdigini söle ondan sonra belki adam sadece seni alan için eklicek bari bi tam açıklama yap
-
vallaha benim ortalama 5.000 bazı zamanlar 10.000 de oluyo 50 mb felan fereceksen hiç gelmeyeyim 500 mb alan ver düşünürüm :Pp
-
500 mb 1000 mb sorun degil bizim icin sitenizdeki online sayınız onemli tabi gelip benim 10 tane online userim var bana 1000 mb yer verin diyecekseniz gelmeyin tabi sizden istedigimiz hicbirsey yok sadece sitenize bir sohbet linki acacaksınız aktif kullanılan sayfalarınızda gorunur bir yerde sohbet için tıklayın yazacak sohbet apleti siteniz için bizim tarafımızdan tasarlanacak sitenizin bir parcası gibi gorunecek sizinde bir sohbet sayfanız olucak bu sizin acınızdan dahada gelişmenizi saglayacak birşey aktif kullanıcınızın artmasına yardımcı olacaktır. Bizim kazandıgımız hicbirsey yok.
Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 4