Hostingler Uçtu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yardıma ihtiyacımız var , 50 gb kadar veri kurtarmamız gerek hdd den bunun için garantili hdd kurtaran birileri lazım , daha önce böyle bir iş başına gelmiş arkadaş var mı ?

içinde yaptığımız tüm ticari siteler , yapmakta olduğum siteler var - durum gerçekten çok vahim

sığırlığımdan ötürü uzun zamandırda tenezzül edip yedek almamıştım çok pis patladı 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

arkadasbilgisayar.com

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kendi imkanların ile çözerzen hangi programı kullandığını söylersen çok memnun olurum umarım dataların zarar görmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam hirens boot cd cek,  diski makinana harici disk olarak bağla, teamviewer ver bir bilene kurtarsınlar.

donanımsal kurtarma hdd üzerindeki board arızaları dışında nerdeyse imkansız türkiyede. yazılımsal olarak en iyisini bu toollarla yapabilirsin

istersen kurtaririrm team verirsen

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

haci buraya bak 

http://www.desibel.com.tr/pxp/ana-sayfa.php

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sonra neden turk hostinglere laf ediyosunuz derler... R10 da gordim prof kirtarma isi yapan kisilerin konulatrini. Telden girdigim icin bakamiyorum bi arastiriver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

bozuk olan hdd yi başka bir yere harici olarak tak eğer tanırsa içindekileri kurtarırsın ama eğer tanımazsa bunu çok ciddi maliyetlere yapıyorlar diye biliyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi sorun devam ediyor mu ?

Toplam Hit: 1156 Toplam Mesaj: 8