Hostingler Uçtu
-
yardıma ihtiyacımız var , 50 gb kadar veri kurtarmamız gerek hdd den bunun için garantili hdd kurtaran birileri lazım , daha önce böyle bir iş başına gelmiş arkadaş var mı ?
içinde yaptığımız tüm ticari siteler , yapmakta olduğum siteler var - durum gerçekten çok vahim
sığırlığımdan ötürü uzun zamandırda tenezzül edip yedek almamıştım çok pis patladı
-
arkadasbilgisayar.com
-
kendi imkanların ile çözerzen hangi programı kullandığını söylersen çok memnun olurum umarım dataların zarar görmez.
-
Hocam hirens boot cd cek, diski makinana harici disk olarak bağla, teamviewer ver bir bilene kurtarsınlar.
donanımsal kurtarma hdd üzerindeki board arızaları dışında nerdeyse imkansız türkiyede. yazılımsal olarak en iyisini bu toollarla yapabilirsin
istersen kurtaririrm team verirsen
-
-
Sonra neden turk hostinglere laf ediyosunuz derler... R10 da gordim prof kirtarma isi yapan kisilerin konulatrini. Telden girdigim icin bakamiyorum bi arastiriver
-
bozuk olan hdd yi başka bir yere harici olarak tak eğer tanırsa içindekileri kurtarırsın ama eğer tanımazsa bunu çok ciddi maliyetlere yapıyorlar diye biliyorum
-
abi sorun devam ediyor mu ?