folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hostley Crystone Oluyor Muş Domain Konusunda Yardım Edermisiniz

Hostley Crystone Oluyor Muş Domain Konusunda Yardım Edermisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Hostleyde  domainim var : heyeti.com

Adamlar tamamen satmışlar kendilerini.

Crystone satın almış. 28 Eylül itibariyle hostley artık birşey ile ilgilenmiyor. Ama ha la hostleyin müşteri girişinden kullanıcı hesabıma girebiliyorum.

Nasıl olacak şimdi bu domain kime geçecek?

Gelen mesaj şu :

Değerli müşterimiz, Crystone, Hostley'i müşterileriyle birlikte devir almaktadır. Bu mesaj, şu anda Hostley müşterisi olduğunuz için size gönderilmektedir. Hostley 1 yıldan fazla süredir varolmaktadır ve binlerce müşteriye sahip olmaktadır. Sistemlerimizin yönetimi İsveç'te bulunan gelişmiş sistemlerimize devredilecektir. Sizlere ingilizce yönetim paneli ve ingilizce desteği ile birlikte Crystone.com'a geçme fırsatı sağlamaktayız. Crystone sistemleri halihazırda bir çok uluslararası kuruluş ve binlerce küçük ve orta büyüklükte şirketlere hosting hizmeti sağlamaktadır. Gelmiş geçmiş en güçlü kontrol panellerinden birini kullanarak, alanadlarınızı, hesabınızı ve e-postalarınızı kolaylıkla yönetebilir ve haber listeleri, MSSQL ve Exchange gibi hizmetleri sağlayabilirsiniz. 1 ekim 2010 tarihi itibariyle Hostley kapanacaktır, bu yüzden de sizlere, hosting hesabınıza nasıl devam edeceğiniz ile ilgili bilgi vermek istiyoruz. Bu tarihte, Crystone sistemlerine taşınmayan, Hostley'de yer alan tüm hizmetler ve sistemler silinecektir. 1 ekim 2010 tarihine kadar Türkçe desteğimiz devam edecektir. Bu tarihten sonra destek sistemimiz yalnızca İngilizce olarak devam edecektir. www.hostley.net internet sitemizin ana sayfasında, Crystone'da nasıl yeni hesap açabileceğinizi ve web hostinginizi nasıl taşıyabileceğinizi anlatan bilgilere ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hacı bende konu açıcaktım satmışlar hüzünlendim bi an :(

Host olarak kullanıyodum baya işimi görüyodu ama Crystone un fiyatlar pahalı geçmem ona alternatif varmı bildiğiniz hostley gibi? domain için şöyle diyor;

Eğer Hostley'den Aldığınız Bir Alanadınız Varsa

Alanadımı Crystone'da kullanmak istiyorum.

http://www.crystone.com/support.aspx adresini kullanarak Crystone desteğine ulaşın; alanadınız ile Hostley'deki ve Crystone'daki hesap bilgilerinizi belirtin.

Alanadımı başka bir yere transfer etmek istiyorum.

Bunun için 1 ekim 2010 tarihine kadar destek@hostley.net adresine, 1 ekim 2010 tarihinden sonra ise http://www.crystone.com/support.aspx adresini kullanarak Crystone desteğine ulaşın ve alanadınız ile Hostley'deki hesap bilgilerinizi belirtin.

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

yani mecburen taşımak mı gerekiyor alan adını?

örneğin bven sadece 1 yıllık aldıysam.

2 ayı varsa günün den önce mi kapanacak?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hocam kapanmaz heralde ama ya taşıycaksın yada Crystone ile devam ediceksin.. Sen bugün ulaş Hostley'e Godaddy gibi sağlam biyere al domainini..

"Alanadımı başka bir yere transfer etmek istiyorum.

Bunun için 1 ekim 2010 tarihine kadar destek@hostley.net adresine, 1 ekim 2010 tarihinden sonra ise http://www.crystone.com/support.aspx adresini kullanarak Crystone desteğine ulaşın"

yani hiç bişey yapmasanda crystone a geçicek domain.. dediğim gibi bugün transfer et hostleyin desteği türkçeyken daha kolay olur çünki crystone ingilizce olucak..

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam kapanmaz heralde ama ya taşıycaksın yada Crystone ile devam ediceksin.. Sen bugün ulaş Hostley'e Godaddy gibi sağlam biyere al domainini..

"Alanadımı başka bir yere transfer etmek istiyorum.

Bunun için 1 ekim 2010 tarihine kadar destek@hostley.net adresine, 1 ekim 2010 tarihinden sonra ise http://www.crystone.com/support.aspx adresini kullanarak Crystone desteğine ulaşın"

yani hiç bişey yapmasanda crystone a geçicek domain.. dediğim gibi bugün transfer et hostleyin desteği türkçeyken daha kolay olur çünki crystone ingilizce olucak..

-----------------------------

hocam hostleyin sitesinde yazıyor.

28 eylül e kadar türkçe destek vereceğiz yazıyor.

türkçe destek vermiyorlar.

örneğin crystone de benim hesabım yok. hesap açmasam bile nolacak benim domaine ?

hangi hesap altında taşınacak o siteye?

Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 5