Hosttaki Alanla İlgili Bir Kaç Soru
-
benim sitem için 500mb alan var. Arkadaşar ben bunun 262 mb lık kısmını kulllanıyorum. Bu büyüklük site için normalmidir.

alttakide bandwith şimdi bu ay 22 günlük siteme giren kişi sayısı 17bin tekil var. bu bandwith normalmidir. bunları merak ettim host sahibiyle görüşeceğim ona göre teşekkürler sitem yazılardan oluşuyor nadir olarak resim bulunuyor.Teşekkür ederim.
matyardim.com
-
Hocam sitede ne yüklü de 262 mb yapmış anlamadım. En baba sayfa 20 kb olsa ve 1000 tane sayfa olsa 19 mb falan yapar :D Bu işte bir yanlışlık var.
200 mb lık bir veritabanı da var gibi durmuyor. Kafam karıştı.
1049 tarafından 22/Ara/13 17:47 tarihinde düzenlenmiştir -
sistem joomla arkadaşlar şimdi bir dosya sildim 217 mb a düştü. bu normal bir değermi incelermisiniz.
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam sitede ne yüklü de 262 mb yapmış anlamadım. En baba sayfa 20 kb olsa ve 1000 tane sayfa olsa 19 mb falan yapar :D Bu işte bir yanlışlık var.
200 mb lık bir veritabanı da var gibi durmuyor. Kafam karıştı.
benim hostçuda öyle dedi. :)) bende bunu araştırıyorm hocam
HeYeT tarafından 22/Ara/13 17:48 tarihinde düzenlenmiştir -
cache eklentisi veya log tutan bi eklentin varsa onları incele ve sil dosya içerisindeki kayıtları.
diğer bi seçenek de, sıfırdan jomla kur veritabanını aktar ve resimlerini yükle. ozaman bukadar kafa yormuş olmazsın. sorun da çözülmüş olur her neyse.
MuhammeT tarafından 22/Ara/13 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
O işleri bir araştıraym haklısın birader
-
Bandwith normalmi
-
17 bin tekile bandwith normal..
ayrıca yedeklerin de o alan içerisine giriyo.. bence normal alan kullanımın.. 2-3 yedek vardır onun içinde.. -
Access.lOg ve error.log dosyasını bul yedekleme ve sil
-
Zaten errorlog hep siliorum hocam çözemediğim bir problem araştırdım bulamadım hostta bişe demedi durmadan tarih saat berlin yazıor host berlinde ne olabilir bu diğee verdiğin dosyayıda araştırayım saol