Hotel California Coverı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek
    Geçen Metro FM'de dinledim de kim olduğunu çözemedim bir bayan söylüyor, bilen var mı kimin söylediğini?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    kardeş o şarkıyı bildiğim üzere yaklaşık 30/40 grup/sanatçı coverlamıştı.hatta ahmet koç diye bağlama virtüözüde coverlamıştı bizden..metro fm dinlemek gibi alışkanlığım olmadığı için bayan ve pop/akustik tarzda coverını yapan lisa addeo olabilir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hakikaten o şarkı için kaç cover olduğunu bilmek çok zor. Yurtdışına açılmayan grupların da kendi ülkelerinde aynı şarkıyı coverladığı düşünülürse bu sayı hayli yüksek olabilir. Bir de elinde gitar sahilde ateş ışığında şarap eşliğinde yapılan artık düşüncesi bile insana demode gelen coverlar var ki, şanslısın onlar albüm olmuyor... :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    sorarsaniz en baba gypsy king coverlamisti aga.. her ne kadar % 150 metronomla calip soyleseler de :):)

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    royal gigolos diye bi grup söylüyo istersen şarkının linkinide veriyim http://www.susnaz.com/mp3/california.mp3

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

royal gigolos diye bi grup söylüyo istersen şarkının linkinide veriyim http://www.susnaz.com/mp3/california.mp3

yavrucum senin linkini verdiğin parça "California Dreaming"

1973 yılında Mamas & Papas adlı, hatta 2 kadın 2 erkekten oluşan grup tarafından yapılan bi parçadır ve 2005 yılında "Royal Gigolos" adlı bi takım zibidi tarafından "Prograssive House" formatında coverlandı.

hikaye
Toplam Hit: 2899 Toplam Mesaj: 6