folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Hotfile, Fileserve Ve Rapid - Bilgilendirme

Hotfile, Fileserve Ve Rapid - Bilgilendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hotfile rapidshare fileserve Bu 3 firma file hostingde kendisini öne çıkarıyor avantajları dezavantajları var yaptığımız indirmeler sonucunları şunları gördük

Hotfile piyasanın çingeni hiç bir yere dışarı remote yaptırmıyor aynı zamanda sunucuları çok yavaş remote uploadıda normal uploadıda ftp de yaptığımız tectlerde hotfile upload et fazla 500kb/s i gördü indirmeler 1-2mb/s ler civarında + olarak avrupadaki bütün datacenter iplerini banladığı için profesyonel paylaşımcılar artık hotilefen uzaklaşıyot

Rapidshare Piyasanın şımarığı Rapidshare.de ile başlayan rapishare çılgınlığı yeni sitesiyle devam etti uploadcıların hemenpaylaşla birlikte tutduu bu site hemenpaylaşın kapanmasının ardından uploadcıların gözdesi oldu verdiği puanlarla uploadcılar hesap satarak para kazanmaya çalıştı son zamanlarda dosyaların boyutu kadar kapasiteyi parayla satması sonucu uploadcılar bu siteden kaçtı hala sunucuları çok iyi aynı anda aynı sunucudan başlatılan remote uploadla hotfile ve rapidshareyi karşılaştırdım toplamda 66 dosyadan oluşan bu remote upload toplamda 10 gb dı hotfile 6. dosyadayken rapidshare hepsini bitirmişti.

fileserve Piyasanın yeni yıldızı fileserve uploadcıları şuan için çok düşünüyor rahatlatılmış kolaylaşdıtılmış ekranı var hotileye nazaran silinen dosyaları ayrı bir bölümde yükleyiciye gösteriyor ayrıca dosya search ın bulunması + avantaj tabiki download başı ücret mevcut yaptığımız testlerde fileserve max upload 900kb/s yi gördük download da hıs çok değişken olduğu için tanınmaz bir haldeydi :) max 1,2 gb dosyayı 1,5dk da çektik tamamen açık limitsizlik sunuyor

Bu testler 100mbit internet hızında denenmiş 1 kereye mahsus değil değişkenler düşünülerek pek çok kere test edilmiştir.

Şuan rapishare ve fileserve sunucuları çok kaliteli olduğu için ikisi arasında download kıyaslamaları yapıyoruz. 7/24 download ve upload haldeyiz

sadece paylaşmak istedim bilgilendirme :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aferin sana :)

yani diyorsun ki filerserve devam...

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Hotfile iyi olduğu kısım sınırsız olması rapid e karşı tek avantajı bu.

rapid te dosya silinme olayı hotfileye göre daha az ama kota artık fazlayısla sorun oluyor.

birde turbobit i deneseniz o nasıl ben onun uploadını sevmiştim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Rapidshare hesabını artık daha fazla kişiler paylaşamıcaksın.Eğer paylaşırsan rapidshare hesabın banlanacak !

Aynı anda aynı hesaptan farklı iplerden download yapılmadığı müddetçe sorun yok. Örneğin;

1 hesap var ve aynı anda hem Ankara’dan hemde istanbul’dan download yapılıyor. Rapidshare bu yeni kuralıyla buna artık izin vermiyor. İşin aslı bu..

Eğer RapidShare Premium kullnıcısı iseniz ve premium hesabınızı başkası ile aylaşıyor iseniz bir an evvel şifrenizi değiştirmenizi ve kimseye vermemenizi tavsiye ederiz.

Tek sıkıntı bu :p :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hotfile e ftp ile 2-3mb/sn ye kadar çıkıyor upload hızı fileserve de ise 1.5 mb in üstüne çıktını görmedim ama aynı anda fazla dosya koyarsan 

4 tane diyelim 6mbps /sn upload oluyor aynı şey hotfile için de geçerli

fileserve de ise download hızında gözle görülür bir fark var sunucular gerçekten kaliteli x)

rapidshare : yorum yok zaten kendisi çöp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Fileserve yıldız 100 mbit bağlantı ile üstelik hotfile premiumken fileserve up tada down dada bazen 4 e katlıyor hotfile ı. 14-15 mbs yeyi görüyorum çoğu zaman uploadda fileserve de. download sa premium olmadığı halde 6-7 mbs yeden aşağıya inmedi hiç. Hotfilede premiumla 3 mbs yeyi bazen görüyorum. Rapid kullanmam yaklaşmam tavsiye etmem. Fileserve sunucuları açısından 1 numaraya çoktan yükseldi yurtdışı forumların çoğunun gözdesi olmaya başladı.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    rapid zaten bitti. Oraya upload eden kimse kalmadi herhalde :) hotfile ise hem hiz sorunsallari hem su rütbe meseleleri kötü. Hotfile diyo ki "az dosyan olsun bende ama cok indirilsin" fileserve ise en iyisi. Ne kadar dosya yüklersen yükle..sunuculari da gayet iyi. Umarim fileserve kapanmaz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 7