folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hotfile Hakkinda Birkac Soru

Hotfile Hakkinda Birkac Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

selamlar. benim rank im bi ara silver a kadar cikti ama silver da sadece bi gun kalabildim.  silverdan once 2 gun bronze 1 silver ve sonra 1 hafta kadar bronze a dustum sonra en dusuk seviye olan cooper a geldim ...

1. merak ettigim rank nasil yukseltilir epeyi baktim nette arattim. eski dosyalari silin indirilmeyenleri diyorlar indiriyorum yeni yukluyorum millet indiriyo ama rank %0 cooper hala. butun dosyalari sildim, bastan basladim ama 2 haftadir hic seviye ilerlemiyo %0 coooper

2. eger premium account alirsam rankimda herhangi bir degisme olur mu ? gold durumuna falan gecermiyim yoksa rankla premium un alakasi yok mu ?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Hf açıklama kısmında veriyor zaten ama bende açıklayayım HF Premium sahibi olarak Cooper seviyesinden atlamak için minimum dosya maksimum download olmasının yanından siteniz üzerinden premium account satışıda yapmış olmanız gerekmekte 50-75 arası premium account satışı yapıldığında seviyeniz değişecektir. Ama HFnin en çok önem verdikleri aynı dosyaları alternatif bir barındırıcıya barındırıp barındırmamanız, linkleri koyduğunuz sitelerde trojan, popup vs olmaması, siteniz üzerinden premium satışınız, bir dosya başına düşen download miktarını yüksek tutmanız.3 kez 10$' dan ödeme aldığında seviyende muhtemelen Cooper'ı geçmek üzere olur...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

peki ben birşey sorcam indirilen dosya sayısını anlık kazancımızı vs nasıl öğrenebilrz nasıl işliyor bu servis yani

// örendim

Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 3