Hotfile İle Para Kazanan Arkdaşlar?
-
beyler her ay hotfile alıyorum.
pc yaklaşık olarak günde 12 15 saat açık kalıyor. sürekli birşeylr indiriyorum ve ileride lazım olur diye arşiv de yapıyorum.
Şimdi bu hotfile a yükleme yapıp para kazanma olayına girsem bari diyorum.
net 4096 hızında.
şimdi sorum şu ücret nasıl belirleniyor.
ben kendi sevdiklerimi indirdiğim için arşivdekiler çok talep edilen şeyler değildir.
yöntemim kesinlikle öle dizileri kayıt edip koymak olmaz en iyi ihtimal ben başkasından download edip upload yaparım.
kendime ait bir websayfamda yok bu linkleri ne kadar kişiye duyursam yeterli olur?
bu tarz sorualrı merak ediyorum.
iyi bir içerik oluştursam sadece basit bir blogsayfasıda işimi görürmü?
şöyle aylık 100 dolar olsun yeterli
ama fazlamı uçtum çok azmı düşünüyorum bilmiyorum.
o yzüden bana ücret nasıl kazandığımı birinin anlatması lazım
sadece pc boşta kalmasın iş görsün diye düşünüyorum :)
-
Depodepo Fulloyun Tarzı Hayvan Gibi Hit Çeken Sitelerde.
Mod Vs olucaksın Sürekli Upload Yapıcaksın Ordan millet Alıntı Yapa Yapa
Gittikçe Hit Çeker dosyaların Ucunda Para.
-
hocam ne kadar çok sitede paylaşırsan linkleri indirilme oranında o kadar çok artar. İstersen benim sitemde de yazar olabilirsin. .d
-
hoca paylasacağın yerler hit çeken forumlar ve hit çeken konular olmalı ne kadar cok indirilse o kadar para olayı artar bronze silver platinium gibi leveller var onlardan bir üst seviyeye geçtikçe daha cok para alırsın upload ettiğin dosyaları daha çok yerlerde paylaşmaya bak ama 100 dolar 1 aylık o kadar kolay oldugunu sanmıyorum
-
Hoca kendi pcnle olmaz o işler bea 4mbit hızın olması pek bişi farketmiyor, uploadun max. 500 600 kbit tir 50 ile 60 ile upload etsen ölme eşşeğim ölme..
Ama yeni çıkan şeyleri çıktığı gibi bulup upload edersen ve 7/24 gerek yayarak, gerek upload ederek uğraşırsan 3-5 bişi kazanırsın tahminimce..
Ciddi anlamda ilgileniyosan vps kirala..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ne kadar çok sitede paylaşırsan linkleri indirilme oranında o kadar çok artar. İstersen benim sitemde de yazar olabilirsin. .d
-----------------------------site adresin ne dostum?
-
fatX bunu yazdı:
Hoca kendi pcnle olmaz o işler bea 4mbit hızın olması pek bişi farketmiyor, uploadun max. 500 600 kbit tir 50 ile 60 ile upload etsen ölme eşşeğim ölme..
Ama yeni çıkan şeyleri çıktığı gibi bulup upload edersen ve 7/24 gerek yayarak, gerek upload ederek uğraşırsan 3-5 bişi kazanırsın tahminimce..
Ciddi anlamda ilgileniyosan vps kirala..
-----------------------------vps dediğin nedir? tam oalrak .
birde kira fiyatları nedir
-
1 mb yi bırak 10 mb ile bile zordur upload zaman ister ama vps kiralarsan ve iyi yayarsan linkleri güzel paralar kazanabilirsin....
Artık paylaşım sitelerinde reklam dönemi kalktı tamamen hotfile ile gelir elde edilebiliniyor... :)
-
ExpirE bunu yazdı:
1 mb yi bırak 10 mb ile bile zordur upload zaman ister ama vps kiralarsan ve iyi yayarsan linkleri güzel paralar kazanabilirsin....
Artık paylaşım sitelerinde reklam dönemi kalktı tamamen hotfile ile gelir elde edilebiliniyor... :)
-----------------------------VPS nedir tam oalrak kaça nereden kiralanır?
-
-----------------------------VPS nedir tam oalrak kaça nereden kiralanır?
-----------------------------http://www.r10.net/vps-hosting/17022-vps-nedir.html