Hotfile Upload Ettiğim Filmler Siliniyor Ne Yapmam Gerekiyor?
-
filmleri farklı bi isimle örneğin ab gibi dosya ismi olmak üzere winrarda bölüp hotfilee upload ediyorum ancak bu filmler siliniyor.bunun bi kurnazlığı var mı bildiğiniz?
not.dosya yöneticisinden silinmekte...
-
Gold rütbesine sahiptim.Bir crack vardı sürekli siliniyor bende başka isim ve boyutta rarlaıyı tekrar atıyordum.Defalarca böyle inatlaştık.Şimdik crack silinmiyor ama rütbem cooper.ve sırfırda.1 dahail artmıyor.O olaydan sonra 2 gün içinde rütbem sıfır'a indi.Bi daha da çıkmadı.Ama yinede haftada 15 e ulaşabiliyor hesap..Gold ken iyi kazandııryordu... Dikkat etmek lazım..
-
beyler yok mu püf noktasını bilen?
-
rarladığın dosyanın boyutunu değiştir. mesela 200mb değilde 197mb yap veyahut 400 ise 398 yap. içine dead_by@nfo diye bir info dosyasi yerleştir vs vs.
böyle dene birde olmazsa başka çözüm yolları üretebiliriz bir ihtimal.
-
rarları şifrele açıp bakamasın totşlar
-
birisi şikayet ediyor olabilir mi?veya belkii biri şifreni ele geçirmiştir oradan siliyordur.........
-
Hocam dua et hf daha rapidin silme hızına erişmedi, yada şimdilik erişmeyi düşünmüyor. Kendileri tanıtma çabasında olduklarından dolayı olabilir.
Benim 200 üstü indirmeye sahip birçok dizi linklerimi hep siliniyor. Telif hakkı ile alakası olmayan şeyler bile siliniyor. Bunun önüne geçemezsin, çünki bende geçemiyorum. İstediğin boyutu istediğin ismi ver.
Eninde sonunda yakalanıyorsun.
Bakın size bu konuda ufak bir tüyo vereyim. Hotfile linkleri silme aşamasında silinen linklerin bildirimi için mailde atıyor. Silinen linkler 3 4 part ve üstü dosyalar ise anında bu duruma el atıp o silmeden siz silin.
Onlar sildiği zaman rütbe düşüşüne yol açıyorlar, ama siz silerseniz eğer tam tersi ya yerinizde sayarsınız yani şu anki rütbenizde, yada ödül amaçlı biraz yükseltme yapabilirler. Bunu silinen dosya fazlalığına ve boyutuna bağlı olarak yapıyorlar.
Son olarak filmler konusunda çok hassaslar nasıl olup yakalıyorlar bilmiyorum ama silme işlemleri en geç 2 3 günde başlıyor.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
birisi şikayet ediyor olabilir mi?veya belkii biri şifreni ele geçirmiştir oradan siliyordur.........
-----------------------------yok hocam hotfile'dan uyarı maili geliyor şu şu dosyalarınızı sildik diye..
-
dosya silinme sebepleri
1 - uygunsuz içerik (neler oldunu bilmiyorum)
2- illegal içerik (lisans hakkına sahip olan ürünler)
silinen dosyalar büyük oranda rapor ediliyor , benim de başıma geliyor deli oluyorum..
rapidshare bunu yaparken hesabınızı da banlıyor çoğu zaman (başıma geldi)ama hotfile sadece dosyayı siliyor.
arkadaşın dediği gibi gelen mail de hemen kendiniz silin dosyaları hem kalan partlar boşa yer kaplamaz hemde rütbeniz düşmez.
copperden çıkamıyorum çıkamam dabenim kadar upload ı kim yapıyordur =)
hiç dosyam silinmesin diyorsanız DLC olark verin o zaman da download miktarı düşecektir.
-
Ben inatlaştığım için gold'tan Copper'a düştüm ve rütme yüzdesi 0.. Hiç yükselmiyor.. Çok fazla download edilen dosyam var.Ama mimlendim herhalde.Allahtan hesap banlanmıyor hotfile'da.Bunada şükür...