Hotfile Ve Paypal
-
selamlar herkese.
benim hotfile da hesabim war. 15 usd yi gectim ama 2 haftadir odeme yapilmadi.
paypal ile odemeyi sectim ama paypali yeni actigim icin kullanmayi bilmiyorum.
hotfiledaki paranin paypala gecmesi icin paypal'a kredi karti dogrulama falan gereklimi ? kredi kartsiz atmazlar mi paypala ?
eger kredi kartsiz olmuyorsa hayrina yardim edecekbiri war mi ? kredi karti yok yurt disinda calisiyorum. hotfiledaki arayi cekmek istiyorum.
eger yardim edecek biri cikarsa bana paypal hesap emailini vermesi lazim bende p.tesi gunune kadar o adresi yazicam. p.tesi hesaba gececek para. sonra hayirsever muridde bana yardim edecek :)
umarim anlatabilmisimdir. cok oldu uyumayali :)
-
paypalı etkin hale getirebilmen herhangi bir hesabını onaylaman (verifed) gerekli onun icinde bir banka kartını baglaman gerekiyor.
paypal sana SKU 3-4 rakamlı bir onay göndericek o numarayı paypala verdigin bankanın sana gönderecegi Slip (faturada) bulursun.Önce bir kac dolar cekiyor paypal hesabından cektigi paranın yanındaki numara.O numarayı paypal hesabından onaylaman gerekiyor.Böylece hesabın onaylanıp kullanıma acılır.Aksi takdirde para gönderip alamazsın.Paypal sitesinde detaylı anlatım mevcut zaten.
-
Hocam paypal onaylanmadan paranın sana gönderilmesi gerekiyordu.Bende göndermişlerdi.
-
onaylı olması paypalın bir güvenlik proseduru sanırım.
bunu vermemdeki amac arkadasın hic bir banka hesabını eklememesi.Bunların dısında yeni bir uygulama varsa bilgi sahibi degilim.
-
paypal kredi kartı göstermeden yani onaysız 500 dolar alabilir gönderebilirsin.
-
eyv. sagolun cevaplar icin ama 3. pazartesi gecmesin ragmen hala transfer islemi gerceklesmedi. sanirim kredi karti sart. sagolun ilgilendiginiz icin.
-
yahu hala alamadim ben hotfile dan odemeyi. nerede yanlis yapiyroum anlamadim ki.
All: 4238 / $13.13 1383 / $8.22 2349 / $17.27 7970 $0 $38.62 Paid: 0 / $0 0 / $0 0 / $0 0 $0 $0 Not Paid: 4238 / $13.13 1383 / $8.22 2349 / $17.27 7970 $0 $38.62 paypal icin odemeyi seciyorum ama gondermiyolar.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
yahu hala alamadim ben hotfile dan odemeyi. nerede yanlis yapiyroum anlamadim ki.
All: 4238 / $13.13 1383 / $8.22 2349 / $17.27 7970 $0 $38.62 Paid: 0 / $0 0 / $0 0 / $0 0 $0 $0 Not Paid: 4238 / $13.13 1383 / $8.22 2349 / $17.27 7970 $0 $38.62 paypal icin odemeyi seciyorum ama gondermiyolar.
-----------------------------Paypala bağlı olan mail adresini affiliate 'ye yazdıysan gelmesi lazımdı. :S
-
kredi kartı onaylatmadan aldı benim kardeşim. illa onaylatmak zorunda değilsin.
-
evet kk yok ama 100 dolar limit war
ama bi turlu gelmiyor hotfile dan para
2 kere mail attim hotfile a ama ses yok
