Hotfile Ve Paypal Kullanan Arkadaşların Dikkatine.
-
Ben yandım siz yanmayın diye uyarı niteliğinde bir bilgi vereyim arkadaşlar.
Premium olmadan hotfiledan para kazanmaya çalışan arkadaşlar ve premium olduğu halde hotfile kasan arkadaşlar.
Premium bitme döneminiz geldiğinde hesabınızı uzatmak istemiyorsanız dediğim olayları yerine getirin.
Şimdi benim premium olmayan bir hesabım daha vardı, bu hesaptanda getirim oluyordu. Dün mailime baktığımda hotfile tarafından bu hesabım otomatik olarak premiuma çevrilmişti.
Paypal hesabımdan otomatik olarak 9$ çekerek 1 aylık premium yapmış hesabımı. Ben hiçbir şekilde otomatik ödeme talimatı vermedim, ve üstüne üstlük premium olmayan hesabı, premium yapmakta istemiyordum.
Sonra öğrendimki ilk ödeme sırasında paypala otomatik ödeme talimatı veriyormuşuz. Bu yüzden premium bitişinden sonra otomatik olarak uzatıyor. İşin ilginç yanı ben hiç premium almadan nasıl premium yaptı beni onu anlamadım. Tek pp hesabı üzerinden 2 mail olduğundan sanırım.
Peki bunu nasıl iptal edeceksiniz?
PP hesabınızına girdiğinizde, Profil bölümünü tıklayınız, daha sonra gelen menü listesinde önceden onaylı ödemelerim bölümüne giriniz ve iptal işlemini buradan gerçekleştiriniz.
Hadiyin kolay gele.
-
hostgator aylık 1o dolar verdiğim hesabı ben fark etmeden paypal otomatik ödeme yapmış
neyseki fark etmiştim yoksa g.te geliyorduk
-
bilgi icin sagol hocam.
eger bilgin warsa diye soruyorum ...
pp deki parayi webmoney e transfer etme olasiligimiz varmi acep ?
simdi gordumde webmoney daha iyi gibi ...
banka hesabina falan gerek yok western union la gonderiyolar parayi
-
Bu profil iptal edildi ve yeniden aktive edilemez. Başka düzenli ödeme yapılmayacak.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
Bu profil iptal edildi ve yeniden aktive edilemez. Başka düzenli ödeme yapılmayacak.
-----------------------------ne o ?
hotfile mi ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
bilgi icin sagol hocam.
eger bilgin warsa diye soruyorum ...
pp deki parayi webmoney e transfer etme olasiligimiz varmi acep ?
simdi gordumde webmoney daha iyi gibi ...
banka hesabina falan gerek yok western union la gonderiyolar parayi
-----------------------------Bu konuda bilgim yok hocam, belki diğer arkadaşlar biliyorlardır.
-
ne kadar teşekkür etsek az hocam.
-
gecen ay aldigim hesap icin ayni islem yapılmış görmesem diger ay tekrar uzatckmmıs burda görünce farkettm