folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hotmail Brute İle Mail"İ Geçici Servisdışı Bırakmak...

Hotmail Brute İle Mail"İ Geçici Servisdışı Bırakmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bildiğiniz gibi hotmail güvenlik önlemi olarak bir kaç yanlış şifre denemesinden sonra kişinin mail adresini geçici olarak servis dışı bırakıyor, tabi buda yeni bir saldırı yöntemi orataya çıkarıyor kişinin mail adresini servis dışı bırakmak...

Bende bunun mağdurlarından biriyim şifreyi gizli soru ile sıfırlamama rağmen mail adresime giremiyorum...

Şimidi hotmail brute programını nerden bulabiliriz ve nasıl saldırı yapabiliriz...

Birde bize yapılan bu saldırıdan nasıl kurtulabiliriz iki gündür msn'imi ve mailimi açamıyorum, gizli soru ile şifremi sıfırlamama rağmen mailime giremiyorum...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

belki dondurmus olabilirler mi

bi tool vardi bende gerci denemedim calisip calismadigini ama mail adresini yazdigin zaman mail hesabini donduruyordu...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Hoja o dediğin bendede var sadece msn'i donduruyor kapattığın zaman msn'e yine girebiliyorsun...

Bana yaptıkları saldır brute ile şifre denemesi yapıyorlar ve hotmail benim hesabı geçici olarak donduruyor ve bende doğal olarak ne mailime nede msn'e girebiliyorum, gizli sorumun cevabı ile şifreyi sıfırlıyorum ama adamlar sürekli brute yaptıkları için hotmail yine donduruyor ve bende mailime giremiyorum...

1 ben nasıl bu saldırıyı önleyebilirim...

2 hotmail brute bulup bende aynı saldırıyı nasıl onlara yapabilirim...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:

Program ismi: IceCold
    Program kaç yanlış şifre denemesi yaptımı hotmail mailiniz askıya alınır, eğer saldırı mağduruysanız mailinize hiçbir zarar gelmez... Saldırı sırasında maile girmek için 5 6 Kere doğru şifre ile giriş yapmayı deneyin sorun çözülecektir...

O programı nerden bulabilirim download linki verebilirmisin...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Tamam sorun halledildi Deca abimiz sağolsun yardım etti, gerçi biraz ısrar ettim yardım etmesi için ama değdi şimdi ben gösteririm bu cigicigi'nin lamerlerine sıra bende hepsini zikecem...

Deca abi çok sağol valla rezil olmuştum adamlara iki gündür, şimdi sıra bende...

Freeze mağdurları varsa gelsinler yardımcı olalım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

nickimyok Yani Bu freze olayını yedinya Yuhara be  Bu cok eski bişey Bilmen gerekti

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    maydin bunu yazdı:

nickimyok Yani Bu freze olayını yedinya Yuhara be  Bu cok eski bişey Bilmen gerekti

MitNickKevin demek istedin sanırım hoja biliyordum ama adamların sitesini hackledikten sonra galiba çok zorlarına gitti iki gün boyunca programı öylece açık bıraktılar...

Ayrıca bu program eskiden sadece msn'i kilitiyordu yani bloklamıyordu şimdi mailide blockluyor...

Toplam Hit: 13073 Toplam Mesaj: 8