Hotmail Gizli Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhaba,hesaplarımın güvenliğini gözden geçiriyordum yıllar önce aldığım ehsabımı hala kullanıyorum ama gizli sorumu bilmiyorum şimdi güncelleyeyim dedim hotmail outlook oldu malum.tam olarak nerede bilen var mı ?

Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yaptıkları işin amk onların.

kaç yane mailim vardı. hepsini skik sisteme deçerken slmişler. yarısına ulaşamıyorum. ulaşabildiklerim de boş. tüm mailler gitmiş.

ızdırabınızı skeyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam siz sorunca baktım ama ben de göremedim gizli soru falan. Sanırım kaldırmışlar o uygulamayı. Ama yerine telefon numarası kaydetme uygulaması var. Hesabınıza giremezseniz muhtemelen telefon numaranıza gönderilebilecek bir güvenlik kodu ile işlem yapabileceksiniz, yani ben en azından öyle anladım. Siz hesabınıza kullandığınız bir telefon numarası kaydedin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam siz sorunca baktım ama ben de göremedim gizli soru falan. Sanırım kaldırmışlar o uygulamayı. Ama yerine telefon numarası kaydetme uygulaması var. Hesabınıza giremezseniz muhtemelen telefon numaranıza gönderilebilecek bir güvenlik kodu ile işlem yapabileceksiniz, yani ben en azından öyle anladım. Siz hesabınıza kullandığınız bir telefon numarası kaydedin.

hocam unuttum diyince soruyor yine yıllar önce seçtiğim gizli sorumu

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

hocam unuttum diyince soruyor yine yıllar önce seçtiğim gizli sorumu

Hocam sırf denemek için kendi hesabım için "parolamı unuttum" kısmına tıkladım. Karşıma üç seçenek çıktı, biri "Parolamı Unuttum", diğeri "Parolamı hatırlıyorum ama oturum açamadım" seçenekleriydi. Üçüncü seçeneği hatırlamıyorum :) İlk seçeneği işaretledim.

Daha sonra bir güvenlik resmindeki harfleri yazmam gereken bir sayfaya yönlendirildim. Burayı geçtikten sonra şifre sıfırlamak için 3 seçenek olan bir sayfaya geçtim. Bunlar:

"*********xx numaralı telefonunuza SMS yoluyla"

"xxxxxxxx@yyyyyyyyyyyy.zzz e-posta adresi yoluyla" (bu hesabınıza güvenlik için kayıtlı ikincil e-posta oluyor)

"Bunların hiçbiri bende yok"

Bu noktadan sonra daha da devam etmedim. Dediğiniz gibi bir gizli soru uygulaması ile karşılaşmadım.

edit: Düzenleme.

RaNGeR tarafından 19/Kas/16 15:38 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

yaptıkları işin amk onların.

kaç yane mailim vardı. hepsini skik sisteme deçerken slmişler. yarısına ulaşamıyorum. ulaşabildiklerim de boş. tüm mailler gitmiş.

ızdırabınızı skeyim.

en sağlamı gmail bu konuda