Hotmail Gizli Soru
-
Merhaba,hesaplarımın güvenliğini gözden geçiriyordum yıllar önce aldığım ehsabımı hala kullanıyorum ama gizli sorumu bilmiyorum şimdi güncelleyeyim dedim hotmail outlook oldu malum.tam olarak nerede bilen var mı ?
Teşekkürler.
-
yaptıkları işin amk onların.
kaç yane mailim vardı. hepsini skik sisteme deçerken slmişler. yarısına ulaşamıyorum. ulaşabildiklerim de boş. tüm mailler gitmiş.
ızdırabınızı skeyim.
-
Hocam siz sorunca baktım ama ben de göremedim gizli soru falan. Sanırım kaldırmışlar o uygulamayı. Ama yerine telefon numarası kaydetme uygulaması var. Hesabınıza giremezseniz muhtemelen telefon numaranıza gönderilebilecek bir güvenlik kodu ile işlem yapabileceksiniz, yani ben en azından öyle anladım. Siz hesabınıza kullandığınız bir telefon numarası kaydedin.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam siz sorunca baktım ama ben de göremedim gizli soru falan. Sanırım kaldırmışlar o uygulamayı. Ama yerine telefon numarası kaydetme uygulaması var. Hesabınıza giremezseniz muhtemelen telefon numaranıza gönderilebilecek bir güvenlik kodu ile işlem yapabileceksiniz, yani ben en azından öyle anladım. Siz hesabınıza kullandığınız bir telefon numarası kaydedin.
hocam unuttum diyince soruyor yine yıllar önce seçtiğim gizli sorumu
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hocam unuttum diyince soruyor yine yıllar önce seçtiğim gizli sorumu
Hocam sırf denemek için kendi hesabım için "parolamı unuttum" kısmına tıkladım. Karşıma üç seçenek çıktı, biri "Parolamı Unuttum", diğeri "Parolamı hatırlıyorum ama oturum açamadım" seçenekleriydi. Üçüncü seçeneği hatırlamıyorum :) İlk seçeneği işaretledim.
Daha sonra bir güvenlik resmindeki harfleri yazmam gereken bir sayfaya yönlendirildim. Burayı geçtikten sonra şifre sıfırlamak için 3 seçenek olan bir sayfaya geçtim. Bunlar:
"*********xx numaralı telefonunuza SMS yoluyla"
"xxxxxxxx@yyyyyyyyyyyy.zzz e-posta adresi yoluyla" (bu hesabınıza güvenlik için kayıtlı ikincil e-posta oluyor)
"Bunların hiçbiri bende yok"
Bu noktadan sonra daha da devam etmedim. Dediğiniz gibi bir gizli soru uygulaması ile karşılaşmadım.
edit: Düzenleme.
RaNGeR tarafından 19/Kas/16 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
yaptıkları işin amk onların.
kaç yane mailim vardı. hepsini skik sisteme deçerken slmişler. yarısına ulaşamıyorum. ulaşabildiklerim de boş. tüm mailler gitmiş.
ızdırabınızı skeyim.
en sağlamı gmail bu konuda
ilk köpeğinizin adı ? gizli soru bulma ilk yönetici adını bilen? hotmail gizli soru değiştirme