Hotmail Hesabımı Açamıyorum !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hotmail hesabıma girdiğimde 72 günlük parola kullanma süreniz doldu lütfen paraolanızı değiştirin gibisinden bi sayfa açılıyor.Buraya kadar eywallah ama o sayfada eski parolayı yazıp yenisini klasik olarak 2 kere yazıp devam dediğim zaman sayfa refresh oluyor tekrar aynı sayfa sanki hiç birşey girmemişim gibi karşıma çıkıyor yani parolayı değiştirip diğer adıma geçmiyor !!! en az 10 kere denedim ama sonuç yok hep aynı kısır döngü nedendir acaba bir fikri olan varmı?

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca 2-3 ay önce birinin şifresi elime geçmişti.Şifresini değiştirdim, şimdi giremiyorum,senin ki gibi 72 günde parolayı değiştir falan var.Yeni şifre giremiyorduk,sorun ya bizdedir ya hotmail de.Şimdi çözmeye çalışayım,inşallah hallederim.Yoksa valla ne msnye girebilirsin ne maile bakabililirsin:D

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    yaw deli oldum 3 gundur . Dediğin gibi yeni parolayı kabul etmiyor msn de açılmıyor tahribatta kayıtlı msn de buydu ve bir sürü oyun moyun sitesi üyeliğide bunda ......

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca bu hotmail den kaynaklanan bir sorunmuş. Parola sıfırlama iletisi gönderdim bir başka maile yine olmadı, o mailin gizli sorusunu unttum,sen bir de gizli sorunla şifreni değiştirmeye çalıştır.Olmazsa hotmail desteğe mail atacaksın.Sanırım başka bir yolu yok bunun

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    sağol ertan gizli soru da çözüm olmadı maalesef desteğe mail atayım..teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek
    Gundabaz kardeşim bende şu son 2-3 günden beri ne hotmail.com a nede msn açabiliorum.Hatta bu sabah gmailede giremedim.Problem nerden kaynaklanıor bilmiom ama büyük bir problem olduğu besbelli. Ya benim pc de bi boqluk var yada hotmail.com da bi puştluk var.

Bu problemi nası çöseçeimi bilen varsa lütfen bana söölesin.msn sizlik başıma vurdu.

Bu imza çok eskidi artık...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    walla ertan ın yazdığı gibi en mantıklısı hotmail desteğe mail atmak sanırım. bende diğer hesaplarda sorun yok sadece bir tanesinde parola süresi dolmuş ona giremiyorum..Bu arada geçenlerde bir şey farkettim microsoft antispyware süresi dolmuştu p.c. nin tarihini 1 sene geriye alıp tarama yaptırdım o şekilde unutmuşum tarih geride olduğu için msn de oturum açmıyordu..tarihi tekrar düzeltince girdi. tesadüf değil ama 2-3 kez oldu bu..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca senin durum farklı,arkadaşın sorunu farklıdır.Hotmailin 72 günde bir parola değiştir diye bir sistemi var,o sistem çalışmıyor. Senin sorununu ise anlamış değilim.Neden açılmasın ki.Hadi hotmail açılmıyor gmail neden açılmasın.Tahribata nasıl girebiliyorsan gmailede öyle girebililirsin.Eğer biraz açıklamaya yaparsan yardımcı olmaya çalışırım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocalar Allah a şükür ki olayı çözdüm :D
    Hemen anlatayım

Hotmaill giriş yap,parola süresi dolduğu için eski ve yeni parola isteyen bir kısım gelecek.Orası geldikten sonra F5 tuşuna bas,bir hata msjı gelecek,yeniden dene tuşuna bas, artık eski şifreyi yazıp yeni şifreyi (eskisinden farklı olmalı) yazıp kullanabilirsin.En alttaki parola süresi 72 günde bir bitsin seçeneğini de işaretleme.Bu yöntemi tesadüfen buldum valla. Neyse hoca artık halledersin :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    hocam cok tesekkurler harbiden ise yaradı..ellerine saglık

Toplam Hit: 11923 Toplam Mesaj: 10