folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Hotmail Kotasını Artırmak (25MB)

Hotmail Kotasını Artırmak (25MB)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

duyanınız, yapanınız vardır. bilmiyorum tahribatta da yazılıp çizildimi, arama motoru çalışmıyo. neyse varsa da, bide benden okuyun :) maksat zaman geçsin.

öncelikle bu bir açık falan değil. amerikanın kendi vatandaşlarına sağladığı ayrıcalıktan otlanmak olarak nitelenebilir. ırkçılık kötü bişey değil gördüğünüz gibi, kim yaparsa yapsın işimize yarıyor :)

şimdi ilk yapılması gereken, mail ayarlarına girip ülkeyi "United States" olarak seçmek. eğer sisteminiz türkçeyse bu "Amerika Birleşik Devletleri" olarak geçer. anlamadım demeyin lütfen 2 dil ayarında yazıyorum :) ülkeyi seçtikten sonra sıra Eyalet seçmeye gelecek. bizde il, onlarda eyalet... Eyalet (City) seçiyorsunuz ve seçtiğiniz eyaletin Posta Kodu (Zip Code)'nu giriyorsunuz. aşağıda eyaletler ve posta kodları var

New York 11100
    California 93106
    Florida 33332
    Missisippi 39157
    Tennessee 37010
    Kansas 66013
    Virginia 24716
    Colorado 80303
    New Mexico 87001
    New Jersey 07099
    Georgia 30300
    Illinois 60224
    Massachusetts 14025
    Connecticut 06520
    Arizona 85521
    Alabama 35197

ayarları kaydediyorsunuz...

şimdi adres çubuğuna http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose adresini giriyorsunuz ve açılan kısımda hesabınızı kapatmak istediğinizi onaylıyorsunuz. (birazdan bu hesabı tekrar açıcaz, mailleriniz kaybolmuyor. bu hesap kapatma değil aslında... pasivize etmek gibi bişey..)

şimdi http://www.hotmail.com 'a girin ve şifrenizle oturum açın. oturum açtıktan sonra size gelen sayfadaki sözleşmeyi onaylayın ("Kabul Ediyorum" yada "I Accept") 

yönergeleri izleyin... posta kutunuzun 25MB olduğunu göreceksiniz. benim tavsiyem şudur... bu işlemleri yaptıktan sonra profilinize tekrar girin ve ülkeyi Türkiye olarak tekrar seçin. Türkiye diyorsam, ABD yapmadan önce hangi ülke ise o hale geri getirin. şehri ve posta kodunu düzeltin. böylece istatistiklerde amerikan saflarında yer almazsınız... buda bu yönde bi ırkçılık girişimi :) gerçi benimki ırkçılıktan ziyade, gurur :)

kolay gelsin.

on error go to hell
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek
    Sen cok gec ogrnmişsin barthez. Kac aydır yapılıyo bu hatta 1 ay içindede 250 mb oluyodu şimdi oluyor mu bilmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Dün bir hesabım 250 mb oldu.Diğeri olmadı.Çok şaşırdım.Olmaz diye bekledim (yaklaşık 4 ay) ama oldu :))

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bu arada account close dan sonraki pencerede size bir lisans sözleşmesi cıkacak...

o sözleşmenin adresini silip yerine

http://by22fd.bay22.hotmail.msn.com/cgi-bin/tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a=c869a77ff50db0987eb9ea8e8ff20a43&_lang=tr

adresini yazarsanız aynı zamanda hotmaili türkçeyede cevirmiş olursunuz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ashab
    ashab's avatar
    Erkek
    paylasımın icin saol kardes

Ne HaSTa BeKLeR SaBaHı Ne TaZe öLüYü MeZaR NeDe BiR GüNaHı ŞeYTaN .BeNiM SeNi BeKLeDiĞiM KaDaR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aboneyimmm
    aboneyimmm's avatar
    Erkek
    paylaşımın için sağol kardeş.allah türkü korusun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    a k benimki daha 25mb ta degismedi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    valla benim account 250 mb :D

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    haji nasil oldu bendenedim olmadi enfazla 25 oldu 5 ayi gecti yapali

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    daha bekleyeceniz benimde cok geç olmuştu daha geçenlerde fark ettim 250 mb oldugunu

Selam ve dua ile...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shane
    shane's avatar
    Erkek
    walla bende(25mblıktı) 250 lik için başvurdum 4-5 ayda anca oldu
Toplam Hit: 3560 Toplam Mesaj: 11