Hotmail Kotasını Artırmak (25MB)
-
duyanınız, yapanınız vardır. bilmiyorum tahribatta da yazılıp çizildimi, arama motoru çalışmıyo. neyse varsa da, bide benden okuyun :) maksat zaman geçsin.
öncelikle bu bir açık falan değil. amerikanın kendi vatandaşlarına sağladığı ayrıcalıktan otlanmak olarak nitelenebilir. ırkçılık kötü bişey değil gördüğünüz gibi, kim yaparsa yapsın işimize yarıyor :)
şimdi ilk yapılması gereken, mail ayarlarına girip ülkeyi "United States" olarak seçmek. eğer sisteminiz türkçeyse bu "Amerika Birleşik Devletleri" olarak geçer. anlamadım demeyin lütfen 2 dil ayarında yazıyorum :) ülkeyi seçtikten sonra sıra Eyalet seçmeye gelecek. bizde il, onlarda eyalet... Eyalet (City) seçiyorsunuz ve seçtiğiniz eyaletin Posta Kodu (Zip Code)'nu giriyorsunuz. aşağıda eyaletler ve posta kodları var
New York 11100
California 93106
Florida 33332
Missisippi 39157
Tennessee 37010
Kansas 66013
Virginia 24716
Colorado 80303
New Mexico 87001
New Jersey 07099
Georgia 30300
Illinois 60224
Massachusetts 14025
Connecticut 06520
Arizona 85521
Alabama 35197ayarları kaydediyorsunuz...
şimdi adres çubuğuna http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose adresini giriyorsunuz ve açılan kısımda hesabınızı kapatmak istediğinizi onaylıyorsunuz. (birazdan bu hesabı tekrar açıcaz, mailleriniz kaybolmuyor. bu hesap kapatma değil aslında... pasivize etmek gibi bişey..)
şimdi http://www.hotmail.com 'a girin ve şifrenizle oturum açın. oturum açtıktan sonra size gelen sayfadaki sözleşmeyi onaylayın ("Kabul Ediyorum" yada "I Accept")
yönergeleri izleyin... posta kutunuzun 25MB olduğunu göreceksiniz. benim tavsiyem şudur... bu işlemleri yaptıktan sonra profilinize tekrar girin ve ülkeyi Türkiye olarak tekrar seçin. Türkiye diyorsam, ABD yapmadan önce hangi ülke ise o hale geri getirin. şehri ve posta kodunu düzeltin. böylece istatistiklerde amerikan saflarında yer almazsınız... buda bu yönde bi ırkçılık girişimi :) gerçi benimki ırkçılıktan ziyade, gurur :)
kolay gelsin.
-
Sen cok gec ogrnmişsin barthez. Kac aydır yapılıyo bu hatta 1 ay içindede 250 mb oluyodu şimdi oluyor mu bilmem
-
Dün bir hesabım 250 mb oldu.Diğeri olmadı.Çok şaşırdım.Olmaz diye bekledim (yaklaşık 4 ay) ama oldu :))
-
bu arada account close dan sonraki pencerede size bir lisans sözleşmesi cıkacak...
o sözleşmenin adresini silip yerine
adresini yazarsanız aynı zamanda hotmaili türkçeyede cevirmiş olursunuz...
-
paylasımın icin saol kardes
-
paylaşımın için sağol kardeş.allah türkü korusun
-
a k benimki daha 25mb ta degismedi
-
valla benim account 250 mb :D
-
haji nasil oldu bendenedim olmadi enfazla 25 oldu 5 ayi gecti yapali
-
daha bekleyeceniz benimde cok geç olmuştu daha geçenlerde fark ettim 250 mb oldugunu
-
walla bende(25mblıktı) 250 lik için başvurdum 4-5 ayda anca oldu