folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Hotmail Mail Adresi İle IP Numarası Öğrenme..

Hotmail Mail Adresi İle IP Numarası Öğrenme..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar ; Belki bir çoğunuz bunu bılıyordur bilmıyorum.Ben sizler gibi hacker falan da değilim.buraya sizlerden bilgi almak ve bilgi toplamak amacı ile üye oldum ve site sahibine veya sahiplerine şimdiden minnettarlığımı sunuyorum.Cidden faydalı bir site...

Email Sayfasın'da sizlerin'de bildiği gibi Optinos vardir. Optinosa Tıkladınınız Değilmi ? Şimdik ; Mail Display Settings Buraya tıklayın. Daha Sonra ;

Message HeadersWhen reading a message the Basic setting displays the sender's and recipients' names, the date, and the subject. The Full setting displays additional routing information that may be useful for tracing messages. The Advanced setting displays complete MIME headers (for power users).
     < =5 = value=none name=Hdrs> None < =5 = value=basic name=Hdrs> Basic < =5 = value=full name=Hdrs> Full < =5 = value=adv name=Hdrs> Advanced

Bu şekilde Yukarıdaki şemada'da gösterildiği gibi  Basic'den full 'e Geçin. Full'ü tıkladıktan sonra Mail'e geri dönün.Bir kaç dakika sonra size gelen tüm maillerin IP numaraları ve uzantılarını görebiliceksiniz.... Size gelen ve gelecek E-maillerin hangi ps'den E-mail gelmişsse o ps'lerin IP lerini verecektir. Yeterki kurbanınızın size E-mail atmasını Sağlayın!

Arkadaşlar söylediğim gibi hacker falan değilim.Basit bir userim. İnşallah yardımcı olabılmişimdir..

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şekli kopyala , yapıştır yaptım ama şekil istenildiği gibi çıkmamiş. özr dilerim :(

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Erkek

Kardeş dediklerini aynen uyguladım ve kurban bekliyorum umarım işe yarar, bu arada paylaşımın için sağol....

Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Söylediğim gibi kardeş Kurbanın'dan E-mail almak zorundasın.. birde yahoo'dan E-mail geliyor ise genelde ipi gizliyor :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

size örnek bir ip vereceğim :) vereceğim IP numarası hiç sevmediğim bir insanın.:) valla ben bişey yapamadım.Ama sizler Ip numarasını Denek olarak kullanabılırsınız SERBEST :))) Alttaki şemada göreceğiniz şekilde IP numarasını görebılıyorsunuz... Kesinlıkle etkili bir yöntemdir! inşallah bu bari tam çıkar...

MIME-Version: 1.0
    X-Originating-IP: [81.213.236.121]
    X-Originating-Email: [kemal_salioglu@hotmail.com]
    X-Sender: kemal_salioglu@hotmail.com
    Received: from hotmail.com ([64.4.43.88]) by mc12-f5.hotmail.com with
    Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Sun, 17 Jul 2005 07:53:07 -0700
    Received: from mail pickup service by hotmail.com with Microsoft SMTPSVC;
    Sun, 17 Jul 2005 07:53:07 -0700
    Received: from 81.213.236.121 by by17fd.bay17.hotmail.msn.com with HTTP;Sun,
    17 Jul 2005 14:53:07 GMT
    X-Message-Info: JGTYoYF78jEHjJx36Oi8+Z3TmmkSEdPtfpLB7P/ybN8=
    X-OriginalArrivalTime: 17 Jul 2005 14:53:07.0697 (UTC)
    FILETIME=[3E44E610:01C58ADF]
    Return-Path: kemal_salioglu@hotmail.com

Toplam Hit: 2127 Toplam Mesaj: 5