Hotmail Mail Adresi İle IP Numarası Öğrenme..
-
Arkadaşlar ; Belki bir çoğunuz bunu bılıyordur bilmıyorum.Ben sizler gibi hacker falan da değilim.buraya sizlerden bilgi almak ve bilgi toplamak amacı ile üye oldum ve site sahibine veya sahiplerine şimdiden minnettarlığımı sunuyorum.Cidden faydalı bir site...
Email Sayfasın'da sizlerin'de bildiği gibi Optinos vardir. Optinosa Tıkladınınız Değilmi ? Şimdik ; Mail Display Settings Buraya tıklayın. Daha Sonra ;
Message Headers When reading a message the Basic setting displays the sender's and recipients' names, the date, and the subject. The Full setting displays additional routing information that may be useful for tracing messages. The Advanced setting displays complete MIME headers (for power users). < =5 = value=none name=Hdrs> None < =5 = value=basic name=Hdrs> Basic < =5 = value=full name=Hdrs> Full < =5 = value=adv name=Hdrs> Advanced Bu şekilde Yukarıdaki şemada'da gösterildiği gibi Basic'den full 'e Geçin. Full'ü tıkladıktan sonra Mail'e geri dönün.Bir kaç dakika sonra size gelen tüm maillerin IP numaraları ve uzantılarını görebiliceksiniz.... Size gelen ve gelecek E-maillerin hangi ps'den E-mail gelmişsse o ps'lerin IP lerini verecektir. Yeterki kurbanınızın size E-mail atmasını Sağlayın!
Arkadaşlar söylediğim gibi hacker falan değilim.Basit bir userim. İnşallah yardımcı olabılmişimdir..
-
Şekli kopyala , yapıştır yaptım ama şekil istenildiği gibi çıkmamiş. özr dilerim :(
-
Kardeş dediklerini aynen uyguladım ve kurban bekliyorum umarım işe yarar, bu arada paylaşımın için sağol....
-
Söylediğim gibi kardeş Kurbanın'dan E-mail almak zorundasın.. birde yahoo'dan E-mail geliyor ise genelde ipi gizliyor :(
-
size örnek bir ip vereceğim :) vereceğim IP numarası hiç sevmediğim bir insanın.:) valla ben bişey yapamadım.Ama sizler Ip numarasını Denek olarak kullanabılırsınız SERBEST :))) Alttaki şemada göreceğiniz şekilde IP numarasını görebılıyorsunuz... Kesinlıkle etkili bir yöntemdir! inşallah bu bari tam çıkar...
MIME-Version: 1.0
X-Originating-IP: [81.213.236.121]
X-Originating-Email: [kemal_salioglu@hotmail.com]
X-Sender: kemal_salioglu@hotmail.com
Received: from hotmail.com ([64.4.43.88]) by mc12-f5.hotmail.com with
Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Sun, 17 Jul 2005 07:53:07 -0700
Received: from mail pickup service by hotmail.com with Microsoft SMTPSVC;
Sun, 17 Jul 2005 07:53:07 -0700
Received: from 81.213.236.121 by by17fd.bay17.hotmail.msn.com with HTTP;Sun,
17 Jul 2005 14:53:07 GMT
X-Message-Info: JGTYoYF78jEHjJx36Oi8+Z3TmmkSEdPtfpLB7P/ybN8=
X-OriginalArrivalTime: 17 Jul 2005 14:53:07.0697 (UTC)
FILETIME=[3E44E610:01C58ADF]
Return-Path: kemal_salioglu@hotmail.com