Hotmail Şifreleri Çalındı
-
Yaklaşık 2-3 hafta önce mail şifremi çaldılar. Trojen yemediğime emindim , gizli sorumu cevabımıda sallamasyon birşeyler yazdım ben bile bilmiyorum. Daha sonralardan bu haberi okudum. http://gundem.milliyet.com.tr/facebook-sifresini-1-dakikada-kirdilar/gundem/gundemdetay/09.04.2011/1375499/default.htm
Adamlar bir açık sayesinde hotmail şifrelerini çalıyorlar.
Kayıt olurken bilgilerimin hiçbirini hatırlamıyorum. Hotmail'e başvurdum ama bilgilerimi tam doğru yazmadığımdan
"Verdiğiniz bilgilerin incelenmesi sonucuna vardık. Moderatörlerimiz hesap sahibi olduğunuzu doğrulayamadı. Verilen bilgiler gözden geçirilmiş ve Moderatörlerimiz bu bilgileri hesap için saklanan hesap bilgileriyle eşleştiremedi. " diye mail gönderdiler.
Mailimi nasıl geri alabilirim?? . Bana yardımcı olabilcek varsa 3-5 kuruş birşeylerde verebilirim.
teşekkürler.
-
O dediğin acık hotmail için değil facebook içindi..Hotmail şifreni ordan değiştiremezler.. Faceyle hotmail aynı şifreyse belki fake yemiş olabilirsin...Tosun nickli mürid cok güzel bi fake yapmış valahi çok inandırıcıydı belki boş anında fake yemiş olabilirsin tabi dediğim gibi faceyle hotmail aynı şifreyse...
-
yok hocam ya fake değil eminim