folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hotmail.Com Dan Herhangı Bir Maili Bilgisayarımda Giriş Yapmiş Gibi Gösterebilirmiyim ?

Hotmail.Com Dan Herhangı Bir Maili Bilgisayarımda Giriş Yapmiş Gibi Gösterebilirmiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

böyle bı imkan olabilirmi ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

wtf ?

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

wtf ?

-----------------------------

Anlamadınmı ? mesela kafan atıyorum werwtw@hotmail.com u internet sayfasında acmiş gibi göstermek bilgisayara algılatmak mümkünmü.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

aklima ilk olarak hotmaile girilmiş  bir istenilen internet sayfalarını farklı kayıt ederek html bilgisiyle üstünde oynanabilir ama tabi bu biraz amatörce :D 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ahaha du bakalım daha neler görecez :))

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

edit: Yanlış anlamışım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

fake bir giriş sayfası hazırlarsın sonra o fake giriş sayfasından giriş yapıldığında hazırladığın başka fake hotmail gelen kutusu sayfasına yöndericek şekilde ayarlarsın diğer arkaşın dediği gibi htm bilgisine kalmış hee ben reelde böyle bir şey yapayım diyorsan o hesabın şifreoleri sende olmadan imkansız dostum
    konuyu b,iraz daha aç ne için kullanacaksın ne amaçla vs

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1310 Toplam Mesaj: 7