Hotmailde Kilitlenen Hesap
-
bunda 20 gün kadar önce bir hotmail hesabını ice coldla 15 dk kadar dondurdum. sahibi de girmeye çalıştı o sırada . hesap yaklaşık yarım saat sonra kilitlendi ve diyorki geçici süre ile devre dışı bırakıldı. tekrar deneyin diyor. 20 gündür de hesap hala kilitlli kişinin şifresini de biliyorum ama hesap açılmıyor. 3 ay sonrada herhalde hesap tamamen kapanacak. bu kilidi kaldırmak için neler yapılabilir tşkler
-
bak sadece bir tahmin kardeş işine yaramaya bilir msn dondurma programını çalıştır kilitlenmiş msn yi yaz ve deFreeze Account! yazan yere tıkla sonra 10-20-30-40-50-60-70-80-90 diye sayılar çıkar 100 olunca msn ye gir bak açılmışmı...
-
şimdi hesap hotmail tarafından kilitlenmiş. yani 15 dk da nasıl olduğunu anlamadım ama geçiçi olarak devre dışı kaldı diyor. ama 20 gün geçti. bir yöntem ortaya çıkabilir bundan belki. 15 dk icecold yapıyorum hesap devre dışı kalıyor. ve kilitleniyor. yani bu demekki yapılabilien bişi. yani icecoldla bir adamın hesabı kapatılabiliyor mantıklımı sizce??? tşkler
-
arkadaşlar fikri yada bilgisi olan yokmu?????
Toplam Hit: 12297 Toplam Mesaj: 4