folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hotmail'de Mailler Silinmiyor

Hotmail'de Mailler Silinmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Thunderbird kullanıyorum. imap-mail.outlook.com sunucusuyla hotmail adresimi ekledim. Mail gelince görüyorum. Okuyunca hotmail.com da da okundu görünüyor. Silince silmiyor.

Kıllanıp bir de outlook android uygulamasını denedim o da silmiyor. Telefondan siliniyor ama hotmail.com 'a girince mail orada duruyor. Bu da hoş değil. Çözümü var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

outlook siliyor, outlook androidde siler. çunku daha geçen birine kurdum,gayet normaldi. biyerde hata yapıyorsundur ama nerde:)

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Önemli olan Outlook değil zaten Thunderbird te istiyorum ben.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Thunderbird'de anında silme diye bir şey yok. En azından 1 yıl öncesine kadar yoktu. Zaten geliştirmesi durmuş muydu, yoksa vakıftan çıkıp tamamen topluluğa mı deverdilmişti net olarak hatırlamıyorum. O yüzden hala aynı patates şekildedir sanıyorum.

Tam olarak menüleri hatırlamıyorum ama sen bulursun. Hesap ayarlarından sunucu ile ilgili gelişmiş seçeneklerde mail silindiğinde derhal / hemen sil gibi bir seçenek var. Bu aktifleştirildiğinde bile hemen silmiyordu ben de araştırayım demiştim. Sonuç Thunderbird'in interneti az kullanayım, hızlı deneyim sunayım diye bokunu çıkarmasıydı. 

Thunderbird, silinen e-postaların boyutu senin belirtebileceğin MB cinsinden bir boyuta erişmedikçe sunucudan silmiyor. Bu yüzden yapabileceğin en iyi yapılandırma, yine aynı yerlerdeki bu ayarı 1 MB olarak belirlemen. Ortalama bir e-posta 50 KB olduğundan artık 20 e-posta sildikçe Hotmail'den siler Thunderbird hazretleri.

Ben seninle aynı kaygılarla EAS / Activesync destekli bir e-posta istemcisi aradım ama ücretsiz ve portatif bir şey bulamadım. Outlook'u da ise hiç sevmediğimden Windows Live Mail 2012'yi kullanıyorum hala. Anında hareket.

buzukatak tarafından 28/Oca/14 18:18 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı
    uLtRaLoVeR bunu yazdı

Thunderbird'de anında silme diye bir şey yok. En azından 1 yıl öncesine kadar yoktu. Zaten geliştirmesi durmuş muydu, yoksa vakıftan çıkıp tamamen topluluğa mı deverdilmişti net olarak hatırlamıyorum. O yüzden hala aynı patates şekildedir sanıyorum.

Tam olarak menüleri hatırlamıyorum ama sen bulursun. Hesap ayarlarından sunucu ile ilgili gelişmiş seçeneklerde mail silindiğinde derhal / hemen sil gibi bir seçenek var. Bu aktifleştirildiğinde bile hemen silmiyordu ben de araştırayım demiştim. Sonuç Thunderbird'in interneti az kullanayım, hızlı deneyim sunayım diye bokunu çıkarmasıydı. 

Thunderbird, silinen e-postaların boyutu senin belirtebileceğin MB cinsinden bir boyuta erişmedikçe sunucudan silmiyor. Bu yüzden yapabileceğin en iyi yapılandırma, yine aynı yerlerdeki bu ayarı 1 MB olarak belirlemen. Ortalama bir e-posta 50 KB olduğundan artık 20 e-posta sildikçe Hotmail'den siler Thunderbird hazretleri.

Ben seninle aynı kaygılarla EAS / Activesync destekli bir e-posta istemcisi aradım ama ücretsiz ve portatif bir şey bulamadım. Outlook'u da ise hiç sevmediğimden Windows Live Mail 2012'yi kullanıyorum hala. Anında hareket.

Sil deyince anında sil seçeneğini işaretledim.
    Bir de mail.imap.expunge_after_delete değişkenini true yaptım

Sorun halloldu.

Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 5