Hotmaildevr Gmailde Virüs Gönderme
-
dostlar kız arkadaşımı olur olmaz (sapıkca)şekilde rahatsız eden bir sapık için (hani o hard disc i silen ) holly one ı hazırladım inanın içim manyak rahatladı; fakat benim bildiğim kadarıyla bunu çifte zip ile göndermem gerekli ve bunu daha önce hiç denemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca namus kavramından bi haber olan PİÇİN adresi de eko_aydoğan@hotmail.com yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada farkında olmadan siz ekonomimizi güçlendiriyorsunuz ben hatırı sayılır bir üniversitede hatırı sayılır bir bölümde ulusal ekonomi dalında(kamu ekonomisi) akedemisyenim. ve sizi sonuna kadar destekliyorum
-
eyw hocam inşallah öğrencin yoktur burda rezalete baq a.q :D:D:D
-
hic sasırmazlar emin ol sasrımazlar "önce eğitim" diyenlerdenim yani biras sırz dısıyızdır
-
bloodlordhan bunu yazdı:
dostlar kız arkadaşımı olur olmaz (sapıkca)şekilde rahatsız eden bir sapık için (hani o hard disc i silen ) holly one ı hazırladım inanın içim manyak rahatladı; fakat benim bildiğim kadarıyla bunu çifte zip ile göndermem gerekli ve bunu daha önce hiç denemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca namus kavramından bi haber olan PİÇİN adresi de eko_aydoğan@hotmail.com yardımcı olursanız çok sevinirim
bu arada farkında olmadan siz ekonomimizi güçlendiriyorsunuz ben hatırı sayılır bir üniversitede hatırı sayılır bir bölümde ulusal ekonomi dalında(kamu ekonomisi) akedemisyenim. ve sizi sonuna kadar destekliyorum
ne gibi bi yardım isityosun hocam yani herşeyi yapmışsın içinde rahatlamış ben anlamadım şahsen... -
iyi güzelde bu mail adresi yanlış böle bişi yok...hani dedim..biraz saypı sövelim...
tahribat müridi olarak..
-
dostun -ğ- yazmışım doğrusu eko_aydogan@hotmail.com ya holly formatter dan dosyayı yayınladım fakat hem hotmail hem g mail hemde mynet yakaladı hemde güzel bir formata soktum çift zip içinde setup file haline bile getirdim ama içerikte yakalandı. dostlar bir fikriniz varsa bekliyorum hatta web sayfasına yükleyeyim de linkle ağıma düşsün dedim ama mynet yine yakaladı
bilgisayar içinde kaspersky bile yakalayamamasına rağmen bu sorunu atlatamadım.
ekonomi olsa eyvallah da burada hocalık sökmüyor
bu arada foruma e-ticaret veya yeni ekonomide Türkiye (bilişime dayalı ekonomide Türkiye) bölümü açmak istiyorum eğer buradan destek verecek dostlar bizde tartışmak istiyoruz derlerse işi, işi bilenler ile tartışmak cok güzel olur kanaatindeyim
hepinizin bahtı açık; hatunu güzel ve dilsiz
; cebinde bol parası olması dileklerimle kendinize iyibakın
-
kardeş düşünmen yeter ben senin küfrüne bende ekler söverim saolasın