Hotspot Shield For Firefox
-
Merhaba sevgili müridler,
Belediyeden aldığım son telefona mukabilen böyle bir konu açmış bulunuyorum. Genelde kullandığım proxy programlarının fayda etmemesi akabinde izimi bulmuşlar. Herneyse fail dedim geçtim:))
En son echoll hotspot kullan dedi fakat ff için olanını bulamadım sadece iexplore için olanını bulabildim. Firefox için hotspot shield aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim
saygılar
-
firefoxta çalışıyo bende ? daha bugün denedim. fakat ikide bir kapanıyo :\
-
hocam hotspot shield i internet explorer falan diye ayıramazsın. senin bilgisayarı direk başka bi ağa bağlıyo. yani internet üzerinden başka bi ağa bağlanıyosun. tüm sistem için geçerli.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------doğrudur bende bi sorun olabilir fakat nasıl anlatıyım firefoxa inject olmadı. Çalışmıyor sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum.
-
cosmic bunu yazdı:
hocam hotspot shield i internet explorer falan diye ayıramazsın. senin bilgisayarı direk başka bi ağa bağlıyo. yani internet üzerinden başka bi ağa bağlanıyosun. tüm sistem için geçerli.
-----------------------------Bende VPN açtığını biliyorum fakat gerçekten dediğim gibi:) Iexplorerde çalışıyor güzelce geziyorum fakat ff e geldiğim zaman hata alıyorum.
-
HoLyZone bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
-----------------------------doğrudur bende bi sorun olabilir fakat nasıl anlatıyım firefoxa inject olmadı. Çalışmıyor sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum.
varsayılan tarayıcı olmadığından olabilir belki hocam. bendeki varsayılan tarayıcıydı. -
HoLyZone bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Bende VPN açtığını biliyorum fakat gerçekten dediğim gibi:) Iexplorerde çalışıyor güzelce geziyorum fakat ff e geldiğim zaman hata alıyorum.
-----------------------------hocam belki ff de proxy falan vardır bi bak bakalım :|
-
cosmic bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hocam belki ff de proxy falan vardır bi bak bakalım :|
-----------------------------yok hepsini kontrol ettim hocam. Herneyse artık ie kullanacaz :|
-
bendede oyle, chrome ve ie'le calisiyor, firefox'la calismiyor