HOUND PROGRAMIYLA WEB HACK ÇOK KOLAY

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfyuksel1
    mfyuksel1's avatar
    Erkek
    hound programı ayarlara geliyoruz
    Hedef Dizin:c:\Belgelerim
    yazıyoruz diğer hiç bir ayarla oynamıyoruz çarpıya basıp çıkıyoruz.Tarayıcı modunda FTP yi işaretliyoruz
    ve yoğun ip aralıklarından birini veriyoruz
    mesela Türkiyede en yoğun ip aralığı
    195.175.50.1 195.175.255.255
    bu ttnet ip aralığırdır siz daha başka iss ip aralıkları taratabilirsiniz. İp tarama bittikten sonra belgelerime bakıyoruz
    sm.data diye bir dosya kaydetmişmi. Eğer böyle bir dosya kaydetmişse o dosya ftp.dat dosyasıdır.Ve web sitesiyle ilgili
    şifreler mevcuttur. Evet sm.data dosyasını bulduk.
    Şimdi cuteftp programını download ediyoruz
    F4 basıyoruz önümüze import diye bir menü geldi. İmporta tıklıyoruz importtan belgelerime geliyoruz belgelerimdeki sm.datanın üzerine bir kez tıklıyoruz, aç diyoruz aç dediğimiz anda cute ftp programına o siteyle ilgili tüm bilgileri döktü. Site
    ftp.adresi site ftp şifresi. Connecte basıyoruz ve o siteye bağlanıyoruz. İstersek bu siteyi anında hackliyoruz. İstersek
    hostunu smartvhois le hostunu bulup ftp şifresini değiştiriyoruz.
    ve siteyi istediğimiz biçimde hackliyoruz. Daha önceden kendimize göre hazırladığımız bir index.htm dosyasını siteye yüklüyoruz. Sitenin içeriğini ister siliyoruz ister silmiyoruz. O tamamen sizin insiyatifinize kalmış.
    Bu zamana kadar hiç site hacklemedim site hacklemek istiyorum
    diyenler için en basit hack yöntemi budur. Hepinize kolay gelsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ycrazy
    ycrazy's avatar
    Erkek
    Bıktım hound tan yağ herkes biliyor artık eskidi koçum bir yerlerden bulup kopyalama forumada gereksiz yer kaplamasın!!! :((
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _JaCKaL_
    _JaCKaL_'s avatar
    Erkek
    Peki ya hound programlarını nirde bulcaz????

ban sebebi halkin secmis oldugu bir siyasi partiye kufur etmek amaciyla KONU acmak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jarvis
    Jarvis's avatar
    Erkek
    www.mesajmerkezi.cjb.net
    burdan bulabilirsiniz houndu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jarvis
    Jarvis's avatar
    Erkek
    peki bu windowsMe de ağ ayarlarını yapmaya gerek warmı ben eskıden ıss ıcın denıyordum yapmaya gerek duymadan kendısı buluyordu acık olan pcleri
Toplam Hit: 2895 Toplam Mesaj: 5