How To Basic Videoları Hakkında
-
merhaba arkadaşlar çoğunuz biliyor bu tarz videoları ve bu adamların bu işten yüksek miktarlar kazandığını.
sorumsa şu bu tarz videolar şikayet edilsede para kazanması kapanmıyor mu?
Şikayet bölümünde böyle seçenekler varken.
eğer olmuyosa herkezin bu mantıkla yapabileceği birşeyler vardır.
yanıltıcı denilerek kapatabilirler mi para kazanmayı?
-
sen de değişik bir konsept bul, sen de kazan
bu çekememezlik nedir :)
-
Daft bunu yazdı
fesatlık etme hacı bende benzer konseptte özgün videolar yapmak istiyorum ama emek boşa gitmesin diye soruyorum.
yani adam nasıl çocuk yapılır diye video ismi yazıyor oyuncak bebekle saçma sapan hareketler yapıyor
bildirisiyle kaldırılırmı? -
yapsın hacı sana giren çıkan ne ?
gerçekten özgün videolar çekecek adamın başka kanallarla derdi olmaması gerekir normalde
YekteranBaymedir tarafından 10/Tem/14 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Mizansen bunu yazdıDaft bunu yazdı
fesatlık etme hacı bende benzer konseptte özgün videolar yapmak istiyorum ama emek boşa gitmesin diye soruyorum.
yani adam nasıl çocuk yapılır diye video ismi yazıyor oyuncak bebekle saçma sapan hareketler yapıyor
bildirisiyle kaldırılırmı?Bi çok kullanıcı bildirirse kanal topluluk ihlalilinden dolayı kapanır
-
arkadaşlar şu konuda paylaştığım videonun benzerini çekip, youtube'a koyun; 76.667.864 hit garanti :)
http://tahribat.com/Forum-Turkiyede-Erotik-Film-Cekmek-Yasak-Mi-188214/3/#2302519
ayrıca HowToBasic kanalı bi' ara favorilerimdeydi ama sonra sıktı.. harbi hasta işi.
-
Daft bunu yazdı
yapsın hacı sana giren çıkan ne ?
gerçekten özgün videolar çekecek adamın başka kanallarla derdi olmaması gerekir normalde
anlatamadım galiba düzeltiyim.
bende bu tarz bir kanal yapmak istiyorum o kapanmazsa benimkide kapanmaz diyip yapmayı düşündüğüm için sordum
-

bi yerden başlamalısın bence artık.