folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Howard'ın Suçu Ne ? - Roman

Howard'ın Suçu Ne ? - Roman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Howardın Suçu Ne

Howard İngiltere’nin küçük bir kasabasında görev yapan bir polistir. Henüz 32 yaşında olmasına rağmen kariyerinde birçok başarısı bulunurdu. Birçok seri katili ve cinayete karışmış hırsızı yakalamıştı. Bunlara bağlı olarak düşmanlarıda bi hayli fazlaydı.

Ama Howardın içinde sürekli devam eden bi mutsuzluk vardı. Yaptığı hiçbir şeyden mutlu olamayan Howard mutlu görünmek için sürekli arkadaşlarına sahte gülücükler dağıtıyordu.
    Howardın kafasında asla cevabı olmayan sorular dolaşıyordu, Howard yalnız kaldığı zamanlarda sürekli bu soruların cevabını bulmaya çalışıyordu. Bu durumdan kendiside pek memnun değildi ki herkesten gizli olarak psikolojik yardım alıyordu.

Howard yalnız kalmayı tercih etmiş olacak ki hiçbir zaman evlenmeyi düşünmedi.

Her zaman olduğu gibi yine bir C.Tesi günü tedavisinin haftalık seansını tamamlamak için psikologuna doğru yola çıktı. İşte bütün hikâye bundan sonra başladı.

Howard psikologun odasına girdiğinde onu dehşete düşüren bi tablo ile karşı karşıya kaldı.
    Psikologu yanarak can vermişti. Yangının sebebinin elektrik sigortasında meydana gelen kısa devre olduğu açıklandı. Howard bu olaydan sonra iyice garip bi hal aldı. Bu garipleşmeyi fark eden üsleri Howarda yıllık iznini erken kullanabileceğini söyledi. Howard 15 günlük tatilin kafasını toplamasında yardımcı olacağını düşünerek teklifi kabul etti.

Tatil için Londra’ya giden Howard burada eski sevgilisi Julia ile karşılaştı ve o an anladı ki yalnız kalmayı sevdiği için değil Juliayı hala sevdiği için evlenmemişti.
    Julia Londra’nın doğusunda Gazella adında bir İtalyan restoranında garsonluk yapmaktaydı

Şimdiye kadar bütün İtalyanlardan ve İtalyan yemeklerinden nefret eden Howard artık bütün yemeklerini burada yiyordu.

Julianın Çalıştığı Restoran

Howard; Meraba Julia   
    Julia; Meraba
    H; Hiç değişmemişsin
    j; Ama sen çok değiştin Howard…
    H; Yine o eski konular mı, artık eskisi gibi değilim. Bana bi şans ver Julia. Sadece bi şans istiyorum
    J; Artık çok geç Howard. Sen bana istediğim hiç bişeyi vermedin şimdi sıra bende.

Howard üzgün bi şekilde restoranı terk eder.

Julianın Evi            

Julia iş çıkışı arkadaşlarıyla buluştuktan sonra geç saatlerde evinin yolunu tutar. Saat gece yarısından sonra 01:03dür. Julia ıssız sokaklardan ilerlerken takip edildiği hissine kapılır. Arkasına döner ve bakar ama kimse yoktur. Yoluna devam eder. Evinin kapısını açar ve önünde bir notla karşılaşır. Notta – 1:24 – yazılıdır. Notu pek fazla önemsemez. Ve mutfağa gidip sürahiden bir bardak su doldurur bu arada elindeki notu masanın üzerine bırakır. Suyu içen Julia zehirlenerek ölür ve ölüm saati 1:24dür. Olay yerinde inceleme yapan polisler yüksek dozajda ilaç alarak intihar ettiğini açıklar. Tabi masanın üstündeki notunda bu teşhiste etkisi vardır. Ama bu not Howard için bir intihar notu değil bir cinayet notudur. Ve ilk olarak psikologunun sonrada Julianın ölümünden kendini sorumlu tutar. Düşmanlarının onun sevdiği insanları intikam için öldürdüğünü düşünür. Bu olayları aydınlatmak için çalışacaktı artık Howard. Zaten bozuk olan psikoloji bu olayla birlikte yeni ve büyük bi darbe daha almıştı.

Howard çaylak ve yetenekli olan David e kendisine yardımcı olup olamayacağını sordu. David için bulunmaz bi fırsattı bu. Hemen kabul etti. Artık Howard ve David bir takım halinde çalışacak ve bu olayları çözmek kolaylaşacaktı.

Howardın Evi
    Gece geç saatlere kadar araştırma yaptıktan sonra Howard uykuya dalar. David hala ayaktadır ve araştırmalara devam eder.Kahvesini yenilemek için kalkar. Tam o sırada Howard uykusunda – 23:08 – der. David not alma alışkanlığı olan bir polistir. Bu sayıları not alır.

1 Gün sonra

Howard geçen sene tanıştığı ve kendisinin hayıtını kurtaran 70 yaşındaki Smith adındaki bir adamın hemen yanında bulunan bir bara David ile birlikte bişeyler içmek için gelir. Howard tuvalete gitmek için Davidin yanından ayrılır. Telefonunu yere düşüren David yerden almak için eğilince cebindeki notuda telefonun yanına düşer. Notta 23:08 yazılıdır ve yanındaki telefonun saati 23:05dir. Smithin Howarda yaptıklarından haberdar olan David, Howarda haber vermek için hemen tuvalete koşar ama tuvalette Howard yoktur. Yine koşarak Smithin evine doğru yol alır. Ve gördüğü manzara onu şok eder.
    Howardı Smithin boynunu keserken görür.

Ve bütün gerçekler bundan sonra meydana çıkar ;
    Howard aslında bir şizofrendir. Hayıtında en sevdiği 3 kişiyi haberi bile olmadan canice katletmiştir. Ve bunları tanıştığı yaşına göre ayarlamıştır.     

Julia – Ölüm Saati; 1:24   - 25 Yaşında
    Psikologu – Ölüm Saati; 19:13 -  32 Yaşında
    Smith – Ölüm Saati; 23:08- 31 Yaşında tanışmıştır.

Howard 2010-11-04 tarihinde tedavi gördüğü hastanede kriz sonucu hayatını kaybetmiştir………

Yazarı : Ben :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

suçumuz neydi bizim :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Bıktım şu suçu ne saçmalığından ilk gördüğüm yerde birinin boğazını sıkacam artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quatroporte
    Quatroporte's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

way anasını bea .d

Hiç birşey ulaşılmaz değildir.Gideceğin yolu bilirsen...!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

eeee ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

"yaptı, gitti, geldi" tarzında derinliği olmayan yüklemler çok var.

Hocam alınma ama yazarının sen olduğunu okumadan önce, acaba bunun yazarı kim çok amatörce cümleler kurmuş dedim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

şu dizide aynı kadın oynamasa gene bu kadar malzeme  çıkıcakmıydı meraktayım :|

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 1366 Toplam Mesaj: 7