Hp 3820 Yazıcı Sorunu
-
Arkadaşlar bende hp 3820 yazıcı var. Yaklaşık 1 senedir hiç kullanmıyordum. Geçenlerde lazım oldu baktım ışıkları yanıyo kartuşlar bitti sandım kartuşları bugün doldurttum ama yine aynı sorun. Kartuş mekanizması sağ tarafa gidiyo orda kalıyo. İlk açılınca çıkardığı sesleri devamlı çıkarıyor. Daktilo gibi olmaya başladı ama hiç çıktı alamıyorum. Biraz araştırdım ama hiçbiri bir işe yaramadı. Sorun ne acaba?
-
Hp cozum merkezı dıye bı uygulaması var.Orda kartusları temızle,hızala falan gıbı seylerı dene.Ama bu denemelerın de buyuk ıhtımalle sonucsuz kalacagını bıl.Cunku hp marka bı yazıcının kartusunda bı sorun varsa o kartustan artık pek hayır gelmez.daha bıkac hafta once yenı dolan kartustan 4 sayfa cıktı aldıktan sonra yaklasık 40 sayfa bos sayfa cıkardıgını gordum de oyle ıptal ettım calısmasını.bıkac ugrastan sonra vazgectım zaten denemekten.yanı hp yazıcı varsa sorun hep vardır bana gore
-
Evet onlarıda denedim ama bir sonuç alamadım ..
-
Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan veya sorunun neden kaynaklandığına dair bi fikri olan yokmu duruma göre zamanım varken çözüm bulmam lazım.Konuyu tekrar dile getirdim ama gerçekten önemili
-
yazıcının kapagını açmadan kartuşların sağa yanaştıgını görebiliyormusn.yoksa sen kapağı açıncamı sağa dogru park ediyor?
-
kapağı açmadan sağda duruyo kendini imha edicek gibi sesler çıkarıyo üstündeki tuşlara basınca
-
usb kablosunun kontrolü ve işletim sisteminle uyumlu dogru sürücüyü yüklediğini varsayarak..kartuşların info vermediği için kartuş bakım pozisyonunda bekliyor..
kartuşları sök bildiğimiz çayı bi kaba (demlenmiş çay) koy kartuşların ağızlarını batır bikaç dakikalık temizlik uygula.o aradada yazıcının gidip geldiği mili ıslak mendille sil kafayı sağa sola üçdört kez sürükle bırak Sonra kartuşları kurulayıp tekrar tak.çıktı almayı dene verdiği hatayı paylaş.eğer paylaşacagın bi hata vermezsse zorla verdir işte ne biliyim yazmaya çalışırken içine demir falan sok :)