HP 6815 Rom Yüklemek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocalar bugün gittim telefoncuya p535 almak için ama hpnin tipini daha çok beğendim. aralarındaki tek fark gps. bi de işlemcisi az bi yavaş ama hp daha çok hoşuma gitti. neyse.. Aletin içinde wm 6.5 kurulu. fakat yeterince stabil değil ve beta. internetten daha stabilini buldum fakat bi türlü yükleyemedim :S hard format atayım dedim, olmadı, rom dosyalarını 1 gblık belleğin içine attım ve verilen talimatları yaptım. fakat içinde varolan roma soft reset attı. hani aynı rom olabilir dicem fakat içindeki rom Türkçe, benim yüklemeye çalıştığım rom İngilizce |: 

kısacası bu alete şu ana kadar hiç rom yükleyen oldu mu? yardımlarınızı bekliyorum... (:

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

kırmızıya ve yeşile basılı tut resete bas alttadır reset tabi bunu yaparken hafıza kartını formatlamış ve içine romu atmış ol kendi bişeler sorup yüklüyodu yada kamera tuşunamı basıyoduk noluyo yav yoksa kamera tusuna htc o2 demi basıyoduk... ? bu arada o cihaz htc 02 nin aynı romları bile uyuyodu...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

aynısı bende de var yeni aldım sayılır :) hiç rom yüklemedim wm5 yüklü benimkinde nasıl yapılır ne edilir bilmiyorum buraya yazayımda gerek olur bende ögreneyim sayende :) pocketpc.gen.tr yi takip ediyorum ben oraya baktınmı

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

kırmızıya ve yeşile basılı tut resete bas alttadır reset tabi bunu yaparken hafıza kartını formatlamış ve içine romu atmış ol kendi bişeler sorup yüklüyodu yada kamera tuşunamı basıyoduk noluyo yav yoksa kamera tusuna htc o2 demi basıyoduk... ? bu arada o cihaz htc 02 nin aynı romları bile uyuyodu...

hocam yaptım ama kamera tuşunu felan karıştırmadım. hatta beyaz ekran üstünde "HP invent" diye yazı da çıktı fakat bi baktım ki içinde olan rom aynı duruyor ve soft reset atmış gibi :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bumu acaba :

http://209.85.229.132/search?q=cache:3lHz5Q2XGeQJ:www.hpyardim.com/2008/12/hp-ipaq-6815-nasil-hard-reset-atilirreset-atmakfabrika-ayarlarini-yuklemek/+hp+6815+hard+reset&hl=tr&client=opera&gl=tr&strip=1

bende özledim benim aleti ya keşke satmayaydım :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam p535 le 6815 arasında kalıp nası 6815 i seçersin yahu :|

P535 6815 e 10 basar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

bumu acaba :

http://209.85.229.132/search?q=cache:3lHz5Q2XGeQJ:www.hpyardim.com/2008/12/hp-ipaq-6815-nasil-hard-reset-atilirreset-atmakfabrika-ayarlarini-yuklemek/+hp+6815+hard+reset&hl=tr&client=opera&gl=tr&strip=1

bende özledim benim aleti ya keşke satmayaydım :(

hocam ben hard reset attım zaten. fakat ben başka bir rom yüklemek istiyorum ama olmuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam p535 le 6815 arasında kalıp nası 6815 i seçersin yahu :|

P535 6815 e 10 basar...

hocam p535i ben biraz daha küçük sanıyordum :|  bi aldım elime sığmadı :S  hani bi de ben genelde leptobum hp, yazıcım hp, pda da hp olsun dedim (:  
    bunun işlemcisi 416mhz, onunki 520mhz.  pek fazla fark olmaz heralde :S bi de gps var fazladan onda ama gps de fazla kullanmıyorum ben.  bi de bu 200 lira o 350 liraydı adamda (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

affınıza sığınıyor ve konuyu upluyorum

Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 9