folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hp Batarya Yuvasına Zor Giriyor

Hp Batarya Yuvasına Zor Giriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Arkadaşlar prizle kullanıyordum batarya baya yüksekten yere çarptı ve köşesi yamuldu şimdi alet çalışıyorda sadece eskisi gibi değil.

Bilgisayar 5 aylık sigortası filan vardı.hp ye mesaj attım bi 3 saat çalışıyor bi 10 dk dayanıyor testtede iyi gözüküyor dedim.Müşteri memnuniyet filan filan uğraştırmayın dedik bakalım nolcak?.

Şimdi penseyle çekip düzelteyim dicem kırılcak ne yapmak lazım sorun çıkar mı ?

sallıyorum aleti batarya düşmüyor temassızlıkta yok gibi

bu da fotosu http://r1308.hizliresim.com/1d/p/rr55p.jpg

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam normalde o kadarcık yamukluktan hiçbir şey olmaz. Sonuçta senin o batarya dediğin şey için kalem pilden hallice boyutlarda 6-8 tane lityum iyon pilden oluşuyor. Ha çok yüksekten yere çarptı dedin belki içindeki devre kartında bir bzukluk olmuştur. Eğer sıkıntı çıkarıyorsa bataryayı kullanma.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sigorta dediğin şey üstüne çay dökülse dahi değiştirme olayı değil mi ? baktın değiştirmiyolar bi çay demle sen :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

benimde bataryayla problemim var, yan sanayi 12 hücre batarya aldım. windowsta şarj alıyor gözüküyor, hatta fully charged şu an. yanlız adaptörü çıkardığım anda gidiyor bağlantı. bir de kaç saat kaldığını falan göstermiyor. yani batarya bir işe yaramıyor ama şarj alıyor :) ne yapmam lazım ? hp laptop. temassızlık falan oldğnu sanmıyorm çok ama batarya çipleri oluyordu bildiğim kadarıyla bunda o yok.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Hp'le yazışmam sonucunda numaramı istediler ve yeni batarya yolladılar şimdi sağolsun :) :D Teşekkürler HP :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sigorta kapsamında mı yolladılar.. yoksa kıyak olsun diye mi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

sigorta kapsamında mı yolladılar.. yoksa kıyak olsun diye mi :D

kıyak olsun diye :D 

Toplam Hit: 778 Toplam Mesaj: 7