Hp Batarya Yuvasına Zor Giriyor
-
Arkadaşlar prizle kullanıyordum batarya baya yüksekten yere çarptı ve köşesi yamuldu şimdi alet çalışıyorda sadece eskisi gibi değil.
Bilgisayar 5 aylık sigortası filan vardı.hp ye mesaj attım bi 3 saat çalışıyor bi 10 dk dayanıyor testtede iyi gözüküyor dedim.Müşteri memnuniyet filan filan uğraştırmayın dedik bakalım nolcak?.
Şimdi penseyle çekip düzelteyim dicem kırılcak ne yapmak lazım sorun çıkar mı ?
sallıyorum aleti batarya düşmüyor temassızlıkta yok gibi
bu da fotosu http://r1308.hizliresim.com/1d/p/rr55p.jpg
-
Hocam normalde o kadarcık yamukluktan hiçbir şey olmaz. Sonuçta senin o batarya dediğin şey için kalem pilden hallice boyutlarda 6-8 tane lityum iyon pilden oluşuyor. Ha çok yüksekten yere çarptı dedin belki içindeki devre kartında bir bzukluk olmuştur. Eğer sıkıntı çıkarıyorsa bataryayı kullanma.
-
sigorta dediğin şey üstüne çay dökülse dahi değiştirme olayı değil mi ? baktın değiştirmiyolar bi çay demle sen :)
-
benimde bataryayla problemim var, yan sanayi 12 hücre batarya aldım. windowsta şarj alıyor gözüküyor, hatta fully charged şu an. yanlız adaptörü çıkardığım anda gidiyor bağlantı. bir de kaç saat kaldığını falan göstermiyor. yani batarya bir işe yaramıyor ama şarj alıyor :) ne yapmam lazım ? hp laptop. temassızlık falan oldğnu sanmıyorm çok ama batarya çipleri oluyordu bildiğim kadarıyla bunda o yok.
-
Hp'le yazışmam sonucunda numaramı istediler ve yeni batarya yolladılar şimdi sağolsun :) :D Teşekkürler HP :D
-
sigorta kapsamında mı yolladılar.. yoksa kıyak olsun diye mi :D
-
yunusdogan bunu yazdı
sigorta kapsamında mı yolladılar.. yoksa kıyak olsun diye mi :D
kıyak olsun diye :D