Hp Compaq 6720S Ne Kadar Eder
-
bi arkadaşımda başlıkta yazdığım makina var,ikinci el ekranı çatlakmı kırıkmı ne,para edermi,ne kadar eder edersede bi araştır dedi,bende burda bi sorayım dedim :)
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3951 şurdaki alet sanırım
-
400 450 civarı eder hocam temiz ise.
-
ekranı kırıksa 125 eder fizidaşdaş :)
-
yok amd-x ekran arızalı,alet çalışır durumda,aynı makinadan bitane daha var onu kullanıyo arkadaş bunun ekran sorunlu diye.
Eyvallah fizikdaş :) nerelerdesin ne yapıyosun? msne facee fazla girmiyom görüşemiyoz ne zamandır :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
yok amd-x ekran arızalı,alet çalışır durumda,aynı makinadan bitane daha var onu kullanıyo arkadaş bunun ekran sorunlu diye.
Eyvallah fizikdaş :) nerelerdesin ne yapıyosun? msne facee fazla girmiyom görüşemiyoz ne zamandır :)
-----------------------------vallah hocam direk başlıktan araştırarak yazdım. k.bakmayasın..
k.bakmayasın bayağı bi düşer fiyatı o zaman yarı yarıya gibi bi durum da olabilir.
-
Eyvallah sağolasın amd,şimdi baktım ekranın sağında 4parmak genişliğinde görüntü kaybı var ama ekran komple gidik değil,bataryanında yenilenmesi lazım.Masrafları düşersek 125-175 arası bişeyler eder sanırım fizikdaşım dosun ve seninde dediğin gibi
-
ekranın kırık olmasıyla çatlak olması arası 50TL oynar bikere onun dışında son yorumlara katılıyorum
-
sende sağolasın hocam..
güzel çıkma bi ekran bulabilirseniz makul bi fiyata bırakabilirsiniz hayırlı olsun şimdiden (:
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
ekranın kırık olmasıyla çatlak olması arası 50TL oynar bikere onun dışında son yorumlara katılıyorum
-----------------------------ekran dıştan sağlam içten sorunlu
resmini çektim makina bu;

DİPNOT: Alıcı çıkarsa pm atsın,yeni konu açmayayım bari,pmle teklif gelirse arkadaşa iletirim. Sakaryada öğrenciyiz,istanbul içi elden teslimde yapabiliriz.