folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hp Connection Manager-Wwan (Sorun-Nedir,Ne Değildir?)

Hp Connection Manager-Wwan (Sorun-Nedir,Ne Değildir?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

arkadaşlar hediye olarak bi tane hp compaq netbook geldi.sağını solunu kurcalarken sim kart takıldığını gördüm.sim kartı takıp gerekli özelikleri aktif edince aşağıdaki gibi bi pencere çıkıyo.şimdilik anladığım kadarıyla burdan internete girebiliyom.ama anlamadığım bu wwan nedir?3g mi oluyo yoksa?google amcaya baktım bişe anlamadım yardımlarınızı bekliyom

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    wvan bağlandıgın şebeke ile ilgili - sen tıklayınca ikiside otomatik olarak baglaniyor ayrı ayır tıklamiyorsun zaten

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    wvan bağlandıgın şebeke ile ilgili - sen tıklayınca ikiside otomatik olarak baglaniyor ayrı ayır tıklamiyorsun zaten

valla dostum yıkardakine bağlan  diyince  ordan bağlanıyo alttakine bağlan  dersem ordan bağlanıyo.yani ayrı tıklanıyo da bu wwan ın 3g ile alaksı var mı?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    sim kartı yuvası olan laptoplar mı war :|
    epey cahil hissettim kendimi -_-

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hediye notebook benim ilgimi daha çok çekti :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    sim kartı yuvası olan laptoplar mı war :|
    epey cahil hissettim kendimi -_-

valla hacı benimkinde var ama öle büyük laptop değil minibook(netbook) internet kullanıcılarına hitaben.öle oyun kuruyum oyunuyum kaldırmaz.

1 gb ram

160 gb harddisk

128 mb ekran kartı

intel atom işlemci 

edit: 10.1 inç ekran

ordan masa üstüne 19 inç e geçince gözüm mal oluyo :DD 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

sim kart gömülüde ki kastı - Connetcart ın laptopa gömülmesi- o hp nin laptoplarini türkcell kampanya ile veriyordu enayi gibi bende almiştim:)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

up 

hacılar hediye gelen netbook turkcell in şimdiki kampayası dahilinde verdiği netbook muş şimdi reklamda gördüm tekrar sorayım bu wwan ile 3g arasında bi ilişki var mı?ona göre 3g ye geçe bilirim bi daha modem falan almam

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/3Ginternetcihazlari/3Gdizustubilgisayarlar   alttaki HP Compaq Mini-Note 110

edit:bundam arkadaşlar buldum sim kartla  direkt 3g ye bağlana biliyomuş modem almama gerek yok artık ama şöle bi sorun var benim hattım avea :DDD

Toplam Hit: 6027 Toplam Mesaj: 8